Αν περιμένετε να πέσει έτσι ο Τατούλης…καληνύχτα!

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο περιφερειάρχης έχει πολλά αρνητικά στοιχεία τα οποία έχουμε επισημάνει και επιπλέον είναι ήδη 8 χρόνια επικεφαλής της Πελοποννήσου.

Στα «βαρίδια» να προσθέσουμε και την παρουσία της κόρης του στα πολιτικά πράγματα της Αρκαδίας, όπως και του γαμπρού του στα επιχειρηματικά της Πελοποννήσου.

Όμως έχει την κοινή λογική, την εμπειρία, τα μέσα και τα λεφτά όχι απλά να γυρίσει το παιχνίδι αλλά να κερδίσει και πάλι την περιφέρεια.

Αν γίνονταν εκλογές την Κυριακή θα έκανε περίπατο.

Μόλις 10 μήνες πριν τις εκλογές και ακόμα δεν έχει φανεί καν στον ορίζοντα ο βασικός του θεσμικός αντίπαλος.

Γίνονται κάποιες προσπάθειες να στηθεί ένας αντίπαλος αλλά στην ουσία με τον τρόπο αυτό που είναι και έξω από την κοινωνία αλλά πολύ περισσότερο έξω από την πολιτική, όποιος επιλεγεί να στηθεί απέναντι του, απλά θα πάει μόνος του να τον αποκεφαλίσει ο Τατούλης.

Τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν ακόμα σκεφθεί τι θα κάνουν με την περιφέρεια αλλά και κάποιες προσωπικότητες που θα μπορούσαν να σταθούν με καλές προοπτικές, δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον.

Κάποιοι πιστεύουν ότι αν κατέβει ένας οποιοσδήποτε δεξιός θα κερδίσει τον Τατούλη…!

Η πολιτική βλακεία στο απόγειο της.

Πρώτον ο τατούλης διχάζει σοβαρά την ΝΔ της Πελοποννήσου και δεύτερον δεν είναι σίγουρο ότι μία επιλογή από το πανέρι θα συσπειρώσει την ΝΔ που δεν θα πάει με τον Τατούλη…

Αυτά τα ξέρει ο ευέλικτος Πετράν και προχωρά στην δική του ατζέντα και με τον δικό του τρόπο.

Όσο η κατάσταση είναι χύμα όπως σήμερα και όσο τον πολεμούν με τον τρόπο που τον πολεμούν μικροσυστήματα κάνει πλάκα σε όλους….

 

Ξεχωριστή είναι μόνο η περίπτωση Δέδε

Ο γενικός γραμματέας υποδομών, έχει την δυνατότητα να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις και να πορευτεί με αυτές για τον δεύτερο γύρο που πολλά μπορούν να αποτραπούν.

Οσο όμως καθυστερεί η δική του Πελοποννησιακή παρουσία ή όσο αυτή καλύπτεται από το κυβερνητικό έργο χάνει πόντους και πολιτικούς χώρους.

Υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο δεν μπορεί να περάσει ούτε το 10% και αυτό το έχουν καταλάβει ακόμα και στην Κουμουνδούρου.

Μία υποψηφιότητα με συσπειρώσεις από την ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και τον ευρύτερο χώρο του κέντρου έχει και δυνατότητες και πιθανότητες.

Ο Δέδες μπορεί να πετύχει ένα τέτοιο πολιτικό μίγμα αλλά ούτε απεριόριστο χρόνο έχει ούτε απεριόριστες δυνατότητες.

Η Πελοπόννησος είναι μεγάλη για να ανατρέψει κανείς σε μόλις 300 μέρες ένα πανίσχυρο σύστημα που ήδη ξεκίνησε την τελική του αντεπίθεση και μάλιστα με όπλα που φέρνουν ψήφους.

Οπότε αν συνεχίσουμε έτσι όσοι έχουν αυτοαναγορευτεί σε…Τατουλοφάγοι, θα δεχθούν νέα μεγάλη ήττα και όσοι κάνουν όνειρα θα ξυπνήσουν τον ερχόμενο Μάη…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Ιούλιος 2018

Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn