Ετοιμασίες για το συνέδριο των απόδημων Αρκάδων

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Από 22 έως 28 Ιουλίου , θα διεξαχθεί στην Τρίπολη Αρκαδίας το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Αρκάδων.

Είναι υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, με τη συμμετοχή των Παναρκαδικών Ομοσπονδιών Ελλάδας, Αυστραλίας, Αμερικής και Καναδά, οι οποίες αποτελούν το Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συμβούλιο.

Το Συνέδριο έχει τον τίτλο «Η Αρκαδία στην Οικουμένη (Arcadia in the world)» και έχει σχεδιαστεί σε διαφορετική βάση από τα προηγούμενα, αφού εστιάζει στην ολιστική αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων και προκλήσεων της Αρκαδίας, καθώς και στην οικουμενικότητα του Αρκαδισμού, , με την ανάδειξη της Αρκαδικής Ομογένειας σε έναν πανίσχυρο βραχίονα άσκησης διεθνούς επιρροής και διπλωματίας, στο πλαίσιο της ευρύτερης εθνικής εξωτερικής πολιτικής.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με την εγγραφή των συνέδρων και συνέντευξη τύπου το Σάββατο 21 Ιουλίου και την πανηγυρική έναρξη των εργασιών του την Κυριακή 22 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, παρουσία και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη.

Ακολουθεί ο κυρίως συνεδριακός διάλογος, από Δευτέρα 23 Ιουλίου έως Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, ο οποίος έχει χωριστεί σε πέντε θεματικές ενότητες που αφορούν την οικονομική ανάπτυξη, το περιβάλλον, την παιδεία και τον πολιτισμό, την υγεία, τις κοινωνικές πολιτικές και την ασφάλεια, καθώς και τον Απόδημο Ελληνισμό, όπως επίσης την εξωτερική πολιτική, τα ΜΜΕ και τη Νέα Γενιά.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Τρίπολης .

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn