Εφαρμογή σε βοηθά να διαλέξεις κρασί…!

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Νέα εφαρμογή ενημερώνει τον χρήστη για τα κρασιά που διατίθενται στο σημείο όπου βρίσκεται και τον βοηθάει να επιλέξει τα καλύτερα

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που όταν τους ρωτούν σε εστιατόριο «με τι κρασί θα θέλατε να συνοδεύσετε το φαγητό σας;» ζητούν τη συμβουλή του σερβιτόρου για να μη δείξουν άσχετοι, ήρθε η ώρα να ανακουφιστείτε. Νέα εφαρμογή που κυκλοφόρησε στη Βρετανία υπόσχεται να κάνει την επιλογή κρασιού παιχνιδάκι ακόμα και για τους πιο σκράπες.

Το Corkscrew στοχεύει, όπως λέει, «να είναι ο σομελιέ τσέπης» και ήδη έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και wine bars στη Βρετανία για να βοηθάει τους πελάτες. Δίνοντας ο χρήστης το στίγμα του καταστήματος στο οποίο βρίσκεται, η εφαρμογή βρίσκει τα κρασιά που διατίθενται εκεί και τα συνδυάζει τέλεια με το γεύμα που σκοπεύει κανείς να απολαύσει.

Αρχικά, το Corkscrew δείχνει τις επιλογές που έχουν τις καλύτερες βαθμολογίες, ωστόσο φροντίζει να κάνει προτάσεις και για λιγότερο ακριβά κρασιά. Την πρόταση συνοδεύει λεπτομερής παρουσίαση της γεύσης και αιτιολογία γιατί αυτή «δένει» με κάθε φαγητό. Επίσης, η εφαρμογή, που κατεβαίνει εύκολα στο smartphone και την οποία έχει επιμεληθεί ο σομελιέ Matt Day, προτείνει κρασιά και για τα επιδόρπια.

Μένει τώρα να δούμε αν αυτή η εφαρμογή θα διευρύνει τις προτάσεις της και σε λιγότερο βρετανικά πιάτα ή θα φτάσει να προτείνει οίνο για τον μουσακά…

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn