Φάνης Κουρεμπές | Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς του ΕΛΓΑ

0
256
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εκτός από τους συµπατριώτες του Κορίνθιους, ελάχιστοι γνωρίζουν ότι διετέλεσε βουλευτής µε τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον Ιανουάριο µέχρι τον Αύγουστο του 2015, δηλαδή το κρίσιµο εξάµηνο της αντιπαράθεσης µε τους πιστωτές. Απ’ ότι φαίνεται έχει έναν δικό του τρόπο, όχι µόνο να διατηρεί χαµηλό προφίλ αλλά και να σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι  µε το µέρος σου.

Ίσως αυτό του το χάρισµα, εκτός από την ιδιότητα του γεωπόνου και την ταυτότητα του κοµµατικού στελέχους, να ήταν που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου του ΕΛΓΑ. Ήταν τότε που η συγκεκριµένη θέση έµεινε κενή, λόγω της τοποθέτησης  του µέχρι τότε προέδρου Νίκου Στουπή, στη θέση του γενικού γραµµατέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Βέβαια αργότερα ο Στουπής αποπέµφθηκε κακήν κακώς από το υπουργείο, ωστόσο, τώρα τελευταία, πάλι… το αίµα νερό δεν γίνεται!

Στον ΕΛΓΑ, λοιπόν, ο Φάνης Κουρεµπές έχει βρει το φυσικό του χώρο. Εµφανίζεται ως θεµατοφύλακας των αποθεµατικών του Οργανισµού, δηλώνει τυφλή πίστη στον Κανονισµό Λειτουργίας του φορέα και «αποκρούει» ως άλλος Σούµπασιτς τα κρίσιµα αιτήµατα αποζηµιώσεων, είτε αυτά προέρχονται από τους αγρότες ασφαλισµένους στον Οργανισµό, είτε από τους «ευαίσθητους» πολιτικούς του προϊσταµένους.

Κακό πρόεδρο δεν τον λες. Έχει έναν σεβασµό απέναντι στα χρήµατα από τις εισφορές των αγροτών που διαχειρίζεται, ακούει προσεκτικά τη γνώµη των υπηρεσιακών του Οργανισµού, έχει τη φιλοδοξία να θεσµοθετήσει ένα αυστηρότερο και πιο ξεκάθαρο νοµικό πλαίσιο για τις αποζηµιώσεις, ωστόσο δεν είναι ο άνθρωπος που θα κινήσει «γη και ουρανό» για να κάνει το όραµά του πράξη.

Εκεί που δείχνει να τα έχει στυλώσει, πάντως, είναι µε τα ροδάκινα. Τον περασµένο χρόνο έγραψε στα παλαιότερα των υποδηµάτων του τις γνωµατεύσεις επιστηµόνων και τεχνοκρατών, επιµένοντας µέχρι τέλους ότι δεν είναι δουλειά του ΕΛΓΑ  να αποζηµιώνει για τη ζηµιά που γίνεται στα ροδάκινα από τις βροχές. Φέτος, επανέρχεται δριµύτερος! «∆ιαπιστώθηκε», λέει, σχεδόν µε θράσος, «σηµαντική απώλεια παραγωγής σε καλλιέργειες ροδακινιάς και νεκταρινιάς που βρίσκονται στο στάδιο της συγκοµιδής, ζηµιά όµως η οποία δεν είναι άµεση και δεν καλύπτεται ασφαλιστικά από τον ΕΛΓΑ».

Πάρτον στο γάµο σου να σου πει και του χρόνου!

 

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1965 και µεγάλωσε στον Άσσο Κορινθίας. Είναι γεωπόνος-βιοκαλλιεργητής. Απόφοιτος του Γ.Π.Α. Είναι ελεύθερος επαγγελµατίας. ∆ιατηρεί κατάστηµα γεωργικών εφοδίων και δραστηριοποιείται ως σύµβουλος γεωργικών εκµεταλλεύσεων. Καλλιεργεί βιολογική επιτραπέζια σουλτανίνα και παράγει βιολογικό ελαιόλαδο από το 2006. Συµµετέχει στην πολιτική από το 1983 ως µέλος του ΚΚΕ εσωτερικού, και από το 2003 είναι µέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Εκλέχθηκε βουλευτής Κορινθίας από το Γενάρη ως τον Αύγουστο του 2015. ∆ιετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου Γεωπόνων Ελευθέρων Επαγγελµατιών Ν. Κορινθίας, του οποίου είναι µέλος του ∆.Σ. µέχρι σήµερα. Είναι παντρεµένος µε την Αλεξία Παναγιώτου και πατέρας δύο παιδιών.

Πηγή: agronews.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn