Δήμαρχος, νέος, μηχανόβιος και τζέντλεμαν;

0
209
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το 2014 ήταν μικρός για να αναλάβει τον δήμο.
Το 2018 ωρίμασε μαζί με την ανάγκη της περιοχής του, για αλλαγή και έξοδο απο το τέλμα.
Σήμερα είναι κοινή διαπίστωση ότι έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό ρεύμα ανατροπής που περνά απο χωριό σε χωριό και απειλεί την στασιμότητα και την μιζέρια.
Νέος, ωραίος, εντελώς αυτοδημιούργητος και τζέντλεμαν…
Ο Θανάσης Μανάβης, πλαισιωμένος απο ένα πολύ δυνατό επιτελείο συνεργατών, κοιτάζει πλέον στα ίσια τον Αννίβα Παπακυριάκο και διεκδικεί τον δήμο Βέλου-Βόχας με νέους όρους και προϋποθέσεις.
Ηδη έχει ανακοινώσει τρία ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που έκαναν αίσθηση στην κοινωνία και άνοιξαν πόρτες που ήταν δύσκολες.
Ετοιμάζεται να ανακοινώσει και νέα ονόματα απο την αυτοδιοίκηση και την κοινωνία, που θα πιστοποιήσουν την εκρηκτική άνοδο του συνδυασμό του “Νέα Πνοή”.
Στελέχη απο όλο τον δήμο με έντονη δράση και παρουσία το καθένα.
Το νέος που το 2014 ήταν βαρίδι σήμερα είναι το μεγάλο του όπλο σε ένα δήμο που έχει ανάγκη άμεσων αλλαγών και ατέλειωτης δουλειάς.
Ο Θανάσης Μανάβης όμως είναι γνωστό ότι είναι και τζέντλεμαν στις σχέσεις του, στην δουλειά του και στους συμπολίτες του.
Ανήκει στην κατηγορία των νέων ανθρώπων που ο αξιακός τους κώδικας είναι πάνω και πέρα απο μικρότητες και εμπάθειες.
Η αυτοδιοίκηση κατάφερε και κέρδισε το μεγάλο πάθος του για τις μηχανές, ακόμα και τις αγωνιστικές, που σπάνια πλέον έχει χρόνο να προσέχει.
Είναι κοινό μυστικό ότι αν εκλεγεί δήμαρχος, θα προσπαθήσει να κάνει τον δήμο Εθνικό κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ξέροντας από πρώτο χέρι τα τεράστια οικονομικά οφέλη που έχουν πόλεις της χώρας οι οποίες έχουν πίστες και έχουν δημιουργήσει θεσμούς.
Δεν κυκλοφορεί είναι αλήθεια με παπάκι για να δείξει στον κόσμο ότι είναι λαϊκός γιατί ο κόσμος ξέρει ότι είναι ένα αυθεντικό λαϊκό παιδί, με όνειρα και αποδεδειγμένες ικανότητες, που ίδρωσε για να αποκτήσει την δυνατότητα να είναι αδέσμευτος οικονομικά.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn