Συνεχίζει το κέντρο δια Βίου μάθησης στο Κιάτο

0
53
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Υπεγράφη από το Δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σπύρο Σταματόπουλο  η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Σικυωνίων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης
του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Γ.Γ.Ν.Γ.Δ.Β.Μ.) και του Ιδρύματος Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) για τη λειτουργία και πάλι «Κέντρου Διά Βίου Μάθησης».

Πρόκειται για δομή που στοχεύει στην παροχή δωρεάν προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων και απευθύνεται σε ενήλικες άνεργους και εργαζόμενους, ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο κλπ, με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή.

Ο Δήμος Σικυωνίων ήταν από τους πρώτους Δήμους που λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία «Κέντρο Διά Βίου Μάθησης» και από το 2013 έως το 2016, οπότε έληξε πανελληνίως το πρόγραμμα, έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες δημότες του να λάβουν δωρεάν υψηλού επιπέδου επιμόρφωση σε πλήθος προγραμμάτων εθνικής και τοπικής εμβέλειας σε τομείς όπως οι νέες τεχνολογίες, οι ξένες γλώσσες, η οικονομία και επιχειρηματικότητα, κοινωνικές δεξιότητες και δράσεις, πρώτες βοήθειες, πολιτισμός και τέχνη κ.α.

Η υπογραφή της νέας Προγραμματικής Σύμβασης σηματοδοτεί τη νέα φάση λειτουργίας του προγράμματος και είναι η επιτυχής κατάληξη της οργανωμένης προσπάθειας του Δήμου για τη συνέχιση του προγράμματος, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο άσκησης της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μέσω της παροχής δωρεάν διά βίου επιμόρφωσης στους δημότες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn