Αναρτήθηκαν οι πίνακες δικαιούχων κοινωνικού τουρισμού

0
5
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε καταγραφή των ενδιαφερόμενων για τα βουλευτικά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής θα προχωρήσουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές ανά τη Χώρα. Προθεσμία έως το τέλος Ιουλίου για τη συγκρότηση των σχετικών λιστών. Οι ενδιαφερόμενοι στη Μεσσηνία και το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της Γεννηματά στο Νομό.

Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από την αρμόδια Επιτροπή, τις επόμενες μέρες θα σταλεί το σχετικό διαδικαστικό πλαίσιο σε όλες τις Νομαρχιακές Επιτροπές, προκειμένου αυτές με τη σειρά τους να προχωρήσουν στην καταγραφή των ενδιαφερόμενων. Μάλιστα, όπως τονίζουν στελέχη της Επιτροπής για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, η διαδικασία κατάρτισης των λιστών θα είναι «εξπρές», καθώς αναμένεται να τεθεί ως καταληκτική ημερομηνία το τέλος του Ιουλίου. Οι διαδικασίες, σημειώνουν τα ίδια στελέχη, θα είναι «σφιχτές», δεδομένου ότι στόχος του Κινήματος Αλλαγής είναι οι υποψήφιοι βουλευτές να βγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κοινωνία.Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων και αποκλειομένων στο πλαίσιο του……..
προγράμματος κοινωνικού τουρισμού.

Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών μητρώων και πινάκων από την Τετάρτη και ώρα 11.00 μέχρι την Παρασκευή και ώρα 23.59. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των δικαιούχων είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά είτε κατατίθενται στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, μέχρι τις 16 Ιουλίου και ώρα 13.00.
Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των παρόχων, σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.
Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn