Ανακάλυψη: Αυτό είναι το αρχαιότερο χρώμα στον κόσμο

0
10
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ποιο είναι το αρχαιότερο χρώμα του κόσμου αποκαλύπτει πρόσφατη μελέτη του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας. Πρόκειται για το ροζ.

Ερευνητές ανακάλυψαν αρχαίες ροζ χρωστικές ουσίες σε βράχους ηλικίας 1,1 δισ. ετών κάτω από την έρημο Σαχάρα στη Λεκάνη Ταουντένι της Μαυριτανίας, στη δυτική Αφρική, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για το παλαιότερο χρώμα στα γεωλογικά αρχεία.

Σύμφωνα με την Δρ. Νουρ Γκουενέλι, η οποία έκανε την ανακάλυψη στο πλαίσιο των διδακτορικών σπουδών της στο πανεπιστήμιο, το λαμπερό ροζ είναι πάνω από 500 εκατ. χρόνια παλαιότερο από τις χρωστικές που θεωρούνταν μέχρι σήμερα αρχαιότερες και παράγονταν από αρχαίους ωκεάνιους οργανισμούς.

“Το φωτεινό ροζ είναι το μοριακό απολίθωμα της χλωροφύλλης που παρήγαγαν αρχαίοι φωτοσυνθετικοί οργανισμοί, που κατοικούσαν σε έναν αρχαίο ωκεανό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί προ πολλού”, ανέφερε η Γκουενέλι.

Για να ανακαλύψουν τις χρωστικές, οι ερευνητές συνέθλιψαν τους βράχους των δισ. ετών σε σκόνη και ανέλυσαν τα μόρια των αρχαίων οργανισμών, που βρέθηκαν εντός τους. Όταν αραιώθηκαν οι αρχαίες χρωστικές διαπιστώθηκε ότι ήταν λαμπερό ροζ αλλά όταν είναι συγκεντρωμένες, τα απολιθώματα φαίνονται από κόκκινο του αίματος έως βαθύ μωβ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn