Αλλαξε σήμα ο ΚΑΟΚ για την νέα χρονιά..!

0
13

Νέα χρονιά, νέο logo!

Στον ΚΑΟ Κορίνθου σκεφτήκαμε πως έφτασε η στιγμή ενός βήματος μπροστά με την δημιουργία του νέου μας logo! Μια απόφαση που έγινε σαφώς πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα από την στιγμή που ο εμπνευστής και δημιουργός του νέου μας σήματος είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους καλλιτέχνες. Ο Νίκος Καρόκης,( www.nikoskarokisart.com) φίλος της ομάδας μας και δημιουργός πολλών έργων όπως το σήμα για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού ή το logo για το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, συνέθεσε στο νέο μας logo τόσο τον Πήγασο, το μυθικό άλογο και έμβλημα της πόλης μας όσο και τον Ισθμό της Κορίνθου, παγκόσμιο σήμα κατατεθέν!

«Οι φιλίες που δημιουργούνται μέσα από τον αθλητισμό και δη το μπάσκετ μπορούν να φέρουν τέτοια αποτελέσματα…Τιμή μου που μου εμπιστευτήκατε το σήμα της ομάδας σας» θα πει ο σπουδαίος δημιουργός!
Το αποτέλεσμα που σήμερα σας παρουσιάζουμε είναι άκρως εντυπωσιακό! Εφ εξής θα συνοδεύει την ομάδα μας στο «ταξίδι» που κάνει για 2η χρονιά στα γήπεδα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, δίνοντας της «φτερά» ανανέωσης, δημιουργίας και καταξίωσης!
Και σ αυτό το ταξίδι, σας θέλουμε όλους!