Ο Βούδας..ο Κούδας και οι Μπέηδες του Μοριά…!

0
74
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι ο αρτίστας της μπάλας Γιώργος Κούδας δεν έχει καμία σχέση με το θέμα απλά δημιουργεί ωραία παρήχηση στον τίτλο…!
Από το Ναύπλιο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Πέτρος Τατούλης κατήγγειλε κάποια μέσα ενημέρωσης τοπικά που παίζουν τον ρόλο του Μπέη…
Μπορεί να έχει δίκιο αλλά.
Γνωρίζει πολύ καλά την σχέση που απο το 2010 έχει αναπτύξει η κόρη του με τα πελοποννησιακά μέσα ενημέρωσης.
Μπορεί να κάνει τον Βούδα αλλά ξέρει ότι εκτός απο τα δύο Αρκαδικά μέσα που η ίδια έχει ανάγκη για την προσωπική της προβολή και είναι αναγκασμένη να τα κρατά “ζεστά” κοντά της, το σύνολο των ΜΜΕ της Πελοποννήσου έχουν ζήσει πολλές φορές την κοροϊδια.
Κατά καιρούς αλλάζουν οι “συνεργασίες” στο περιφερειακό μέγαρο αλλά μετά απο λίγο καιρό οι νέοι συνεργάτες φεύγουν βρίζοντας αφου προηγουμένους τους έχουν τάξει λαγούς με πετραχήλια…!
Αυτό κρατά χρόνια και το ξέρει ο περιφερειάρχης πολύ καλά.
Πρόσφατο θύμα αυτής της πολιτικής ήταν κανάλι το οποίο πίστεψε ότι εκεί στους διαδρόμους της περιφέρειας τα “χρυσά κορίτσια” θα το έκαναν το CNN της Πελοποννήσου..
Τώρα ούτε να ακούσει δεν θέλει για την Τρίπολη.
Αυτή την στιγμή θεωρητικά απέναντι στον Τατούλη βρίσκονται οι πάντες και αυτό είναι δικό του δημιούργημα και έργο της αυλής και των…Χρυσών κοριτσιών…
Πριν λίγο καιρό είπε ότι καναλάρχες ζητούσαν “μαύρο χρήμα” και μπορεί να έχει δίκιο και σε αυτό αλλά ας κοιτάξει καλά την αυλή του για να καταλάβει πως συνέβη αυτό.
Δεν γίνεται στα δύσκολα ο περιφερειάρχης να κάνει τον Βούδα και να θέλει όλα τα εύκολα να τα κάνει δικά του.
Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς και για πολύ καιρό.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εγώ απο το 2013 έχω ξεκαθαρίσει ότι είμαι με τον Γιώργο Δέδε και γλύτωσα τα καμώματα των “Χρυσών κοριτσιών”. Έτσι για την ιστορία..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Ιούλιος 2018
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn