Συμβουλές για σοκολατένιο δέρμα το καλοκαίρι

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι η εποχή που όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε σοκολατένια απόχρωση στο δέρμα, οι ειδικοί ωστόσο…

… προειδοποιούν ότι οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες και η έκθεση στον ήλιο επιβάλλουν ιδιαίτερη φροντίδα για το δέρμα. Η πρώτη συμβουλή είναι η προστασία από το ηλιακό έγκαυμα, με τη χρήση των κατάλληλων αντηλιακών προϊόντων (με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30), γενναίες επαλείψεις προϊόντος τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και επανάληψη της επάλειψης μετά το κολύμπι ή έντονη εφίδρωση και σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η ενυδάτωση είναι επίσης πολύ σημαντική. Φροντίστε να πίνετε πολύ νερό και να χρησιμοποιείτε ενυδατικά προϊόντα. Μην παραλείπετε την ενυδάτωση σώματος και προσώπου μετά το ντους και μετά την έκθεση στον ήλιο.

Με μέτρο

Η απολέπιση είναι απαραίτητη ακόμη και τους θερινούς μήνες – αρκεί να γίνεται με μέτρο. Στο σώμα η απολέπιση θα βοηθήσει στη λεία όψη της επιδερμίδας και την πρόληψη της θυλακίτιδας. Προσοχή όμως! Επιλέξτε ένα προϊόν ήπιας απολέπισης και τρίψτε το δέρμα με απαλές κινήσεις.

Τέλος, όταν η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα υψηλή, είναι σημαντικό να μην επιβαρύνετε το δέρμα σας με πολύ μακιγιάζ. Προτιμήστε μία κρέμα ημέρας με χρώμα και λίγο κονσίλερ στα σημεία που θέλετε να καλύψετε.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn