Ο δήμος Κορίνθου ταπείνωσε την Αλίκη Καγιαλόγλου

0
87
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Σάββατο το βράδυ ο δήμος Κορινθίων και ας λέει δικαιολογίες ο πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κ.Σταύρος Κεφάλας είχε διοργανώσει μία συναυλία της γνωστής και σημαντικής καλλιτέχνιδας Αλίκης Καγιαλόγλου, στο δασάκι της Αρχαίας Κορίνθου (πρώην Ξενία).

Η καλλιτέχνης ήταν στην ώρα της αλλά στο δασάκι δυστυχώς βρίσκονταν λιγότεροι απο 30 θεατές και με το δίκιο της προσβλήθηκε τόσο πολύ, που πέρασε γενιές 14 τον δήμο Κορινθίων.

Η Αλίκη Καγιαλόγλου δεν είναι καλλιτέχνης της σειράς. Εχει συνεργαστεί με δύο από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι. Εμφανίζεται από το 1982 σε ρεσιτάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ερμηνεύει Σεφέρη, Ελύτη, Καβάφη, Ρίτσο, Αναγνωστάκη, Γκάτσο, Λόρκα

“Πρέπει να ντρέπονται οι άνθρωποι στον δήμο Κορινθίων” είπε για την συμπεριφορά του ΚΕΠΑΠ και απογοητευμένη έφυγε απο την Κόρινθο.

Η γυναίκα αποθεώθηκε στο Ηρώδειο και την ξεφτίλισαν στην Αρχαία Κόρινθο…!!!

Είναι βέβαια ντροπή για την Κόρινθο και τον δήμο αυτή η αντιμετώπιση σε μία σπουδαία καλλιτέχη,

Το ΚΕΠΑΠ βέβαια προσπάθησε να βγάλει απο πάνω του τις ευθύνες με την παρακάτω ανακοίνωση.

Το ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, λόγω των άδικων και δυσμενών εις βάρος του σχολίων και της σύγχυσης που δημιουργήθηκε με αφορμή την διοργάνωση της συναυλίας της κας Αλίκης Καγιαλόγλου, θεωρεί υποχρέωση του να διευκρινίσει τα εξής:
1. ΔΕΝ είχε ουδεμία σχέση με την προαναφερθείσα συναυλία, αλλά ούτε την παραμικρή πληροφόρηση για τη διοργάνωση της . Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το ήδη ανακοινωθέν πρόγραμμά του, υποδεχόταν παιδικές χορωδίες από τη Ρουμανία και την Ν. Αφρική σε μια επιτυχημένη χορωδιακή συνάντηση στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου
2. Δεδομένης της γνώσης, της ευαισθησίας και της εμπειρίας του προσωπικού του, το Κέντρο Πολιτισμού σχεδιάζει , οργανώνει, υποστηρίζει και πραγματοποιεί με επαγγελματισμό τις όποιες εκδηλώσεις αναλαμβάνει
3. Συνεργάζεται με όλους τους φορείς και καλλιτέχνες με σεβασμό στο πρόσωπό τους, στο έργο τους και στις υποχρεώσεις του απέναντι τους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn