Απαράδεκτη η κατάσταση του παραλιακού μετώπου της Κορίνθου

0
24
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δημοτική Παράταξη Πιέτρη “Κόρινθος 2014-2019”

Η παρέμβαση του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κόρινθος 2014-2019 Τιμολέοντος Πιέτρη, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, αφορούσε την στάσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το παραλιακό μέτωπο της Κορίνθου.

Ο κ. Πιέτρης ανέφερε:

Κύριε Δήμαρχε , στην προεκλογική εκστρατεία του 2014 κάνατε σημαία σας την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Κορίνθου από την περιοχή του Αγ. Νικολάου μέχρι την Ποσειδωνία.

Η θητεία σας φτάνει στην λήξη της και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στο καλύτερο οικόπεδο της Κορίνθου.

Ο φωτισμός ελλιπέστατος, καμία συντήρηση των οργάνων εκγύμνασης και των γηπέδων μπάσκετ, καμία συντήρηση στον ηλεκτροφωτισμό του ποδηλατοδρόμου, τα παγκάκια είναι σπασμένα και το πράσινο είναι παραμελημένο.

Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι προσπαθείτε να πάρετε την έκταση από φορείς του δημοσίου που είναι ιδιοκτησία τους, και ότι καταβάλλετε προσπάθειες. Οι ευθύνες είναι μεγάλες, είστε ο Δήμαρχος τα τελευταία 12 χρόνια και δεν έχετε καταφέρει απολύτως τίποτα.

Είναι ντροπή, η είσοδος της πρωτεύουσας του νομού να είναι τέτοια κατάσταση. Είναι σημείο που περπατάνε εκατοντάδες Κορίνθιοι καθημερινά και διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn