Mε ξένα κόλυβα (του Δέδε)…κάνουν μνημόσυνα προεκλογικών έργων βιτρίνας…!

0
34
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το πρωί έβρεχε ο Θεός με τον Θεό…αλλά ο δήμαρχος της Βόχας κ.Παπακυριάκος που εσχάτως ανακάλυψε το facebook ανέβασε μία ανάρτηση με τίτλο:
“Μία πολύ όμορφη μέρα…”
Και αυτό γιατί του εγκρίθηκαν δύο έργα ασφαλτοστρώσεων στο Βέλο και θα μπορέσει να κάνει εκλογές με αυτά και άλλα πιθανόν βιτρίνας, που θα του δώσει είτε ο Δέδες είτε ο Τατούλης.
Δεν είναι ο μόνος ο κ.Παπακυριάκος.
Τα ίδια βλέπουμε και στην Κόρινθο και στους άλλους δήμους, στους οποίους ξαφνικά βγήκαν απο το μανίκι έργα βιτρίνας και πολύ ακριβά μάλιστα τα οποία πέφτουν…στην μάχη της επανεκλογής.
Οι δήμαρχοι δυστυχώς μας γυρίζουν όλους 60 χρόνια πίσω στην εποχή που ο κόσμος δουλευόταν με τέτοια έργα που τάχα δείχνουν την αγάπη του δημάρχου για τον τόπο του.
Και ο γενικός γραμματέας καλώς κάνει και δίνει τέτοια έργα γιατί φροντίζει την δική του παρουσία στην περιφέρεια, ελπίζοντας ότι οι δήμαρχοι θα τον στηρίξουν….
Και ο περιφερειάρχης καλώς κάνει και δίνει και αυτός έργα βιτρίνας γιατί θέλει να “δέσει” εκλογικά τους δημάρχους και το κόλπο αυτό δεν τελειώνει.
Ενώ είχαμε 3,5 χρόνια πλήρους αφασίας στους δήμους ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί και δεν προλαβαίνει κανείς να καταγράψει τα έργα που εξαγγέλλονται με ρυθμό πολυβόλου…
Η κοροϊδία στο μεγαλείο της..
Οι δήμαρχοι ξεχνούν ότι αν τα έργα βιτρίνας εξασφάλιζαν τις καρέκλες οι Τρικούπης και Σημίτης θα ήταν ακόμα Πρωθυπουργοί….!
Παρ’ όλα αυτά επιχειρούν να εξαπατήσουν τον κόσμο για μία ακόμα φορά.
Το κακό είναι ότι υπάρχουν ακόμα ανόητοι που δέχονται αυτή την κοροϊδία…!

Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn