Σήμερα απολογείται ο “εγκέφαλος” των μαϊμού διπλωμάτων

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σήμερα η απολογία του φερόμενου ως «εγκεφάλου» και των υπαλλήλων για τα «μαϊμού» διπλώματα
Οι 10 από τους 15 κατηγορούμενους του κυκλώματος έχουν αφεθεί ελεύθεροι με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Σήμερα θα ανέβουν και πάλι τα σκαλιά των δικαστηρίων της Λαμίας και οι τελευταίοι πέντε από τους κατηγορούμενους για το κύκλωμα με τα πλαστά και τα «μαϊμού» διπλώματα στη Φθιώτιδα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Οι κατηγορούμενοι που απολογούνται σήμερα αντιμετωπίζουν και τις πιο βαριές κατηγορίες, αφού πρόκειται για τον φερόμενο ως «εγκέφαλο», που είναι ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών στη Λαμία κι ένα ακόμη συγγενικό του πρόσωπο. Επίσης σήμερα απολογούνται και οι τρεις γυναίκες που είναι υπάλληλοι από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Φθιώτιδας.

Χθες το απόγευμα, μετά από πολύωρη απολογία, τρεις ακόμη κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ανάμεσα στους τρεις που απολογήθηκαν ήταν και ο «courier» της Λαμίας που όπως και τα άλλα δύο άτομα που απολογήθηκαν μαζί του, είχαν περιφερειακό ρόλο στην ομάδα.

Παρόμοια τύχη θυμίζουμε είχαν και οι επτά πρώτοι κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν τη Δευτέρα και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης τους.

Η έρευνα, με τη συνδρομή του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.), θα επεκταθεί και σε προηγούμενα έτη, προκειμένου να προσδιοριστεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας του συγκεκριμένου εγκληματικού δικτύου.
«Το πανηγύρι σχόλασε…»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας για το θέμα στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το πανηγύρι σχόλασε, αποδείξαμε ότι όσοι θέλουν να ακολουθήσουν ανάλογες πρακτικές, θα πρέπει να αλλάξουν Περιφέρεια. Σε αυτήν εδώ την Περιφέρεια, κάθε λεπτό, κάθε μέρα που περνάει είναι μάχη κατά της διαφθοράς και υπέρ της διαφάνειας. Δίνουμε τη μάχη όχι στα λόγια, αλλά με μεθοδικότητα και αποφάσεις που δεν στέκονται στους τύπους ,αλλά είναι ουσιαστικές. Έχω ξαναπεί ότι βαλθήκαμε να αναποδογυρίσουμε τα πάντα για να φέρουμε αποτέλεσμα. Ξηλώνουμε ότι σάπιο συναντάμε μπροστά μας για να προχωρήσουμε όπως πρέπει».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn