Ο Μανούσος, ο πρώτος κρητικός αστροναύτης!

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο πυρήνας της ομάδας αποτελείται από φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης στα Χανιά που θέλουν να δουν το όνειρο τους – ένα κρητικόπουλο στο διάστημα- να γίνεται πράξη χάρη στην χρηματοδότηση των πολλών
Δεν απομένουν πια και πολλές μέρες για την ολοκλήρωση της καμπάνιας για να σταλεί ένα Κρητικόπουλο στο διάστημα! Ο Μανούσος με το όνομα!

Η ομάδα του Cretan Astronaut – Πρώτη Διαστημική Αποστολή Από Την Κρήτη, Ελλάδα! – έχει βάλει στόχο να συγκεντρώσει το ποσό των 10.000 ευρώ μέσα από την καμπάνια που «τρέχει» ήδη στη πλατφόρμα pitchstor (www.pitchstor.com).

Στο ενημερωτικό σημείωμα της καμπάνιας διαβάζουμε: «Θέλουμε να βιώσουμε τη συγκίνηση της κατασκευής, του σχεδιασμού και της παρακολούθησης αυτού του είδους των ταξιδιών.

Συγκεκριμένα, θέλουμε να στείλουμε ένα Κρητικόπουλο στο διάστημα!

Όχι έναν άνθρωπο, αλλά μια φιγούρα.H φιγούρα μας, ένας “τυπικός” Κρητικός με το μουστάκι του, ντυμένος αστροναύτης, έτοιμος για το διαστημικό ταξίδι του.

(…) Ο Μανούσος (Cretan Astronaut) θα ανέβει μέχρι την στρατόσφαιρα, με τη βοήθεια ενός μετεωρολογικού μπαλονιού. Το ταξίδι θα καταγραφεί με μια κάμερα 360 μοιρών. Η διάταξη θα ανακτηθεί, όντας πλήρως επαναχρησιμοποιούμενη ενώ το υλικό θα δημοσιευθεί στον τύπο».
cretan-astronaut-2

Η ομάδα που θέλει να στείλει τον Μανούσο στο διάστημα αποτελειται από τον Αλέξανδρο Πουπάκη (Chief Technology Officer), τον Δημήτρη Θεοδοσίου (Mechanical Engineer), την Μαρία Μετοχιανάκη (Marketing Manager) , τον Βασίλη Κόττα (Social Media & Communication Manager) και τον Γιάννη Αντωνίου (Web Designer / Web Developer)

To Project Management της ομάδας γίνεται από το Youth Entrepreneurship Club, ο οποίος υποστηρίζει εξ’ αρχής την δράση.
Αλλά, για να κάνουμε focus στα πρόσωπα. Ο Αλέξανδρος είναι φοιτητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Έχει ασχοληθεί για χρόνια, πριν τις σπουδές του, με τον προγραμματισμό και τα ηλεκτρονικά και έχει υλοποιήσει μια γκάμα από πρότζεκτ. Κάποιοι από τους τομείς ενασχόλησής του είναι η οπτικοποίηση δεδομένων, τα γραφικά περιβάλλοντα (GUI), η μηχανική μάθηση, η ρομποτική και ο σχεδιασμός/κατασκευή τυπωμένων κυκλωμάτων, γνώσεις που τον καθιστούν ιδανικό για αυτό το εγχείρημα.

Ο Δημήτρης είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ) στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Οι τομείς με τους οποίους ασχολείται είναι η χρήση συστημάτων CAD και CAM, τα σύνθετα υλικά και οι μη καταστρεπτικοί έλεγχοι, τομείς τους οποίους έχει αναπτύξει μέσα από συμμετοχή σε ομάδα formula student, πρακτικής άσκησης σε εταιρείες, και αυτού του project.

Η Μαρία είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ο Βασίλης είναι φοιτητής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την κατασκευή ενός ξύλινου δορυφόρου και μιας συσκευής που δείχνει τους αστερισμούς στο σκοτάδι. Ο Γιάννης είναι απόφοιτος Ηλεκτρονικός Μηχανικός με έφεση στο γραφιστικό σχεδιασμό. Eίναι ο δημιουργός της γραφικής μορφής του Κρητικού αστροναύτη και δημιουργός του website μας cretanastronaut.com.
cretan-astronaut-1

Ας επιστρέψουμε στην καμπάνια. Στο ενημερωτικό της διαβάζουμε σχετικά: «Οι στόχοι μας ως ομάδα είναι εξής τους οποίους από το γενικό προς το ειδικό:Η τοποθέτηση της Κρήτης στον παγκόσμιο χάρτη του τομέα της Αεροδιαστημικής. Η έμπνευση και επηρεασμού της τοπικής κοινωνίας ότι σε μια Ελλάδα της κρίσης, οι νέοι καινοτομούν και πετυχαίνουν.

Η μείωση του κόστους αυτού του είδους πτήσεων, δημιουργώντας μια διάταξη η οποία είναι πλήρως επαναχρησιμοποιήσιμη. Τέτοιες πτήσεις πραγματοποιούνται από όλες τις μετεωρολογικές εταιρείες όπως την ΕΜΥ, ακόμα και την NASA.
Η λήψη εμπειρικής γνώσης της ανάπτυξης εξολοκλήρου ενός πρότζεκτ, από την αρχή μέχρι το τέλος.
Η ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της δυνατότητας επίλυσης προβλημάτων.
Η εντρύφηση όλων των μελών της ομάδας με τον χώρο του Διαστήματος.
Η εξειδικευμένη γνώση του καθενός στον τομέα εργασία του (μάρκετινγκ, πρότζεκτ μάνατζμεντ, μηχανική, ηλεκτρονικά, χρηματοδότηση».

Με τις ευχές μας για κάθε επιτυχία!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn