3ο φεστιβάλ “γιορτή γης και χειροτεχνίας”..!

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, στα πλαίσια του  3ου φεστιβάλ με την ονομασία “ΓΙΟΡΤΗ  ΓΗΣ & ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ”, που διοργάνωσε το “ΑΛΛΟΤΡΟΠΟΝ”, Συνεταιριστικό Παντοπωλείο – Καφενές Αλληλέγγυας Οικονομίας, στο  Κέντρο Νέων Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε  το πρωί η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου, “ΕΚΤΟΡΑΣ” από την συγγραφέα-εκπαιδευτικό Έλενα Τασιοπούλου, και το βράδυ διάλεξη/συζήτηση με τον Δρ. Μάνο Δανέζη, Αστροφυσικό μέλους του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα “Τα βασικά αίτια της κατάρρευσης του Δυτικού πολιτισμού”.

 Η συγγραφέας – εκπαιδευτικός Έλενα Τασιοπούλου μίλησε για την σπουδαιότητα της αυτοπεποίθησης στην ζωή των παιδιών και για άλλα θέματα σχετικά με την ψυχοσωματική τους υγεία, την απαραίτητη βάση της εξέλιξής τους.

 Ο Δρ. Μάνος Δανέζης, στην ομιλία του, τόνισε ότι, χωρίς να αναλωνόμαστε στην αναζήτηση εξωτερικών αιτιών, πρέπει να αλλάξουμε μέσα μας, πρέπει να αλλάξει η οπτική με την οποία αντιμετωπίζουμε πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις και ό,τι γενικότερα μας συμβαίνει. Οφείλουμε, όπως είπε, να βγούμε από τον ρόλο πίσω από τον οποίο κρυβόμαστε, από τους άλλους και περισσότερο από τον ίδιο μας τον εαυτό, να αφήσουμε την αλήθεια να φανεί και απαλλασσόμενοι από τις ψεύτικες ανάγκες και τους φόβους, που δημιουργεί η μη κάλυψή τους, να νιώσουμε πραγματικά ελεύθεροι και ικανοί να υπερασπιστούμε αυτήν την ελευθερία!
Τσέτσι Τσάνκοβ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn