Αν “καίς” ανθρώπους σαν τον Σταύρο τότε…καληνύχτα σας!

0
30
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χθες το βράδυ ο δήμαρχος άλλαξε το διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Πολιτισμού.
Πρόεδρος έγινε ο δημοτικός σύμβουλος κ.Κεφάλας που ήταν γνωστό ότι θα αντιδρούσε πολύ έντονα σε οποιαδήποτε άλλη επιλογή.
Αντιπρόεδρος έγινε ο γνωστός ασφαλιστής και εξαιρετικός πολίτης Παναγιώτης Μεταξάς, κάτι που ήταν έκπληξη μεν ευχάριστη δε, γιατί είναι και ικανός αλλά και προσηλωμένος.
Στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΠΑΠ, όπως και σε κανένα συμβούλιο κανενός οργάνου ή νομικού προσώπου του δήμου Κορινθίων και αυτή την φορά δεν χώρεσε, το μοναδικό δυνατό χαρτί που έχει ο κ. Πνευματικός στην Κόρινθο.
Είναι ο άνθρωπος που εκτός απο επιστήμονας, έχει ισχυρή λόγω εντιμότητας σχέση με ολόκληρο τον χώρο του αθλητισμού, είναι πλέον και ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας αφού η δουλειά του έχει απογειωθεί και η “Αθλούπολη” γράφει ιστορία.
Είναι απο τα καλύτερα παιδιά της πόλης, με εξαιρετικη παρέμβαση σε όλους τους κοινωνικούς χώρους ακόμα και τις εκπαίδευσης.
Εχει παντού μόνο φίλους χάρη στον πράο και ευγενικό χαρακτήρα του.
Ετσι δε που έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην παράταξη Πνευματικού, δείχνει οτι είναι αυτή την στιγμή ο μοναδικός που μπορεί να συγκρατήσει εκατοντάδες ψηφοφόρους που θα εγκατέλειπαν τον νυν δήμαρχο.
Και όμως δεν βρέθηκε ούτε μία θέση απλού συμβούλου για αυτόν, την στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει σχεδόν κανείς διαθέσιμος…!
Είναι ανεξήγητο και είναι και παράλογο.
Ανεξήγητο γιατί η ηθική του υπεροχή θα εξασφάλιζε δυναμική στον δήμαρχο που σήμερα την έχει χάσει και παράλογο, γιατί δεν υπήρχε καταλληλότερος να γίνει πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και Αθλητισμού και συνάμα να αντέστρεφε την φθορά.
Μιλάω για τον Σταύρο Μπινιάρη, που απολαμβάνει του σεβασμού ακόμα και όσων είναι αντίπαλοι του στο ποδόσφαιρο.
Θεωρώ ότι είναι μία προσβλητική προς το πρόσωπο του πολιτική στάση, που πληγώνει.
Οσο και αν δεν μπορεί ο ίδιος να αντιδράσει, γίνεται αντιληπτό ότι δεν σκέφτηκαν καν να χρησιμοποιήσουν έναν άνθρωπο που και μόνη η παρουσία του θα εξομάλυνε τα πράγματα.
Στο κάτω-κάτω αν κοινωνικά στελέχη που τα σέβεται η πόλη πετιούνται στα καλάθι, τότε γιατί να ασχοληθεί κανείς με τα κοινά;
Και επιπλέον η απόρριψη του Σταύρου ή να το πώ πιο κομψά η μόνιμη τοποθέτηση του στους άμαχους, δείχνει ότι κάτι πολύ στραβό υπάρχει στο…Βασίλειο…!
Ο ίδιος θα χαμογελάσει και θα το προσπεράσει και αυτό αλλά δεν είναι έτσι και δεν πρέπει να είναι έτσι.
Αν άνθρωποι σαν τον Σταύρο Μπινιάρη μένουν στα αζήτητα τότε καληνύχτα σας.
Αν το ήθος του, οι επιστημονικές του γνώσεις, η δράση του, η δυνατή κοινωνική του παρέμβαση και το κοινωνικό του στάτους δεν κάνουν ούτε για απλός σύμβουλος στον χώρο του αθλητισμού…τότε και πάλι καληνύχτα σας!
Γ.Λ.
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn