Μιλά την γλώσσα της αγοράς και τον καταλαβαίνει ο κόσμος!

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεν είναι νέος αλλά δείχνει να έχει βρεί ένα τρόπο να μιλά με μία κρίσιμη ομάδα νέων και επιχειρηματιών της Κορίνθου προνομιακά.
Είναι σαφώς ένας αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος επιχειρηματίας και για όσους ξέρουν την πορεία του, δημιουργείται ένας μύθος.
Οταν απολύθηκε απο τον στρατό ήρθε στην Κόρινθο και δούλευε σκαπανέας σε δημόσια έργα για να επιβιώσει.
Λίγα χρόνια αργότερα και αφού πέρασε συμπληγάδες και πίκρες κατάφερε να γίνει ο ίδιος ένας απο τους πλέον φερέγγυους εργολάβους και να αποκτήσει εκτός απο καλή φήμη και οικονομική ευμάρεια.
Αυτή την στιγμή και όσο ο δήμαρχος της πόλης κάνει τις δημοτικές εκλογές προσωπική υπόθεση με τον πρώην αντιδήμαρχο του, οι αυτοδιοικητικές μετοχές του ανεβαίνουν ραγδαία.
Για να αναπτυχθεί ο μύθος Μουρούτσου, φρόντισε ο κ.Πνευματικός, ο οποίος λαθεμένα αλλά το έκανε, διαλαλούσε ότι ο Μουρούτσος κατεβάζει υποψήφιους δημάρχους….!
Ο  Γιώργος Μουρούτσος είναι ένας άνθρωπος της αγοράς και έχει μεγαλώσει στην πιάτσα. Καταλαβαίνει τον σφυγμό αλλά και μιλά την γλώσσα της αγοράς σε όλα τα επίπεδα.
Αυτός είναι ο βασικός λόγος που είναι ένας ελκυστικός συνομιλητής.
Μαζί του μπορούν να βρούν άκρη.
Και φυσικά η θητεία του στην καθημερινότητα του δήμου Κορινθίων και ο άμεσος τρόπος που έλυνε προσωπικά πολλές φορές τα προβλήματα έγιναν αντιληπτά απο τον κόσμο, που το αναγνωρίζει.
Μπορεί να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί απο τον Νίκο Σταυρέλη αλλά είναι ο άνθρωπος που σταθερά βάζει στο κέντρο της πόλης τον συνδυασμό καθημερινά.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn