Ρεκόρ αφίξεων | Πάνω από 32 εκατ. επισκέπτες

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ρεκόρ στις αφίξεις των τουριστών περιμένει και φέτος το υπουργείο Τουρισμού.

Μάλιστα, εκτιμά ότι οι επισκέπτες στη χώρα μας θα αυξηθούν κατά 2 εκατ. σε σχέση με πέρυσι και ότι θα ξεπεράσουν τους 32 εκατομμύρια. Αντίστοιχα εκτιμάται ότι θα αυξηθούν και τα έσοδα, τα οποία πέρυσι υπολογίστηκαν σε 14,7 δισ. ευρώ.

Αυτά τα στοιχεία παρέθεσε ο Γ. Τζιάλλας, γ.γ. τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης του υπουργείου Τουρισμού, στην ημερίδα για τον τουρισμό υγείας της Ελλάδας, που οργανώθηκε από το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας και το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Γιατρών, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, στο Huffington Center στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ.

«Για πρώτη φορά στη χώρα από το 2001, τον φετινό Απρίλιο υπήρξαν 100.000 νέες θέσεις εργασίας (προσλήψεις μείον τις αποχωρήσεις) από τις οποίες το 80% έγιναν στον τουρισμό και οι μισές από αυτές είναι μόνιμες και όχι εποχικές θέσεις εργασίας», ανέφερε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στα οφέλη του τουρισμού.

Στόχος, σημείωσε, είναι να δοθεί έμφαση στον θεματικό τουρισμό, όπως ο ιατρικός, και να επεκταθεί η τουριστική περίοδος. Ηδη, τόνισε, προχωρά το πρόγραμμα για τον ιαματικό τουρισμό. «Αρχικά έχουν δεσμευθεί 25 εκατ. ευρώ τα οποία θα κληθούν να αξιοποιήσουν οι δήμοι που έχουν πιστοποιημένες ιαματικές πηγές. Μέχρι τώρα έχουν αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί 60 ιαματικές πηγές στη χώρα και προχωρά η εξέταση και άλλων αιτήσεων».

Πηγή: ΑΠΕ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn