Βρήκε ζωή στον Άρη η NASA;

0
11
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Λακωνικοί οι επιστήμονες ανέφεραν ότι πρόκειται για νέα επιστημονικά αποτελέσματα από το Curiosity που πιθανότατα να προδίδουν ζωή στον Κόκκινο Πλανήτη
Τα νέα ευρήματά της από τον Άρη αναμένεται να ανακοινώσει την Πέμπτη η NASA. Αν και οι επιστήμονες εμφανίζονται λακωνικοί ακόμη για το τι τελικά έχει βρεθεί στον μυστηριώδη Κόκκινο Πλανήτη, επιβεβαιώνουν ότι οι ανακοινώσεις έχουν να κάνουν με νέα επιστημονικά αποτελέσματα από το rover Curiosity της Διαστημικής Υπηρεσίας.

Το Curiosity στάλθηκε στον Άρη τον Αύγουστο του 2012 για να μελετήσει το κλίμα και την γεωολογία του, καθώς και να ερευνήσει αν ο πλανήτης μπορεί να υποστηρίξει ζωή ή αν έχει υγρό νερό. Πολύ πιθανό, λένε οι επιστήμονες, οι νέες ανακοινώσεις να έχουν να κάνουν με επιστημονικές ενδείξεις που σχετίζονται με ζωή στον πλανήτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ο τόπος, από όπου θα γίνουν οι ανακοινώσεις, ωστόσο πιθανότατα θα πραγματοποιηθούν στο αρχηγείο της Υπηρεσίας στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Δεδομένου ότι το Curiosity προσφάτως ξεκίνησε να «οργώνει» την επιφάνεια του Άρη για πρώτη φορά σε 18 μήνες, είναι επίσης πιθανό οι ανακοινώσεις να έχουν να κάνουν με κάτι που ανακάλυψε το ρόβερ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn