Η αμφιλεγόμενης αισθητικής νέα πλατεία μπορεί να δώσει…εκλογές;

0
81
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Tα έργα ποτέρ δεν δίνουν εκλογές τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Αυτό είναι καρατσεκαρισμένο ιστορικά.
Ο άνθρωπος που έφερε άλλαξε την Ελλάδα με έργα που ακόμα και σήμερα τρομάζουν, όπως σιδηρόδρομος, διώρυγα Κορίνθου και πολλά άλλα Χαρίλαος Τρικούπης έχασε τις εκλογές απο έναν άγνωστο επ’ ονόματι Γουλιμή…
Ο άνθρωπος που έφτασε την Ελλάδα 21η οικονομία στον κόσμο, έκανε Ολυμπιακούς, Εθνικούς δρόμους, αεροδρόμια και πολλά άλλα Κώστας Σημίτης εκδιώχθηκε ως αποτυχημένος και κλέφτης..
Την ίδια μοίρα είχαν και οι Βενιζέλος, Καραμανλής και Παπανδρέου.
Την ανωμαλία αυτή της φυλής των Ελλήνων θα προσπαθήσει να “διορθώσει”, ο δήμαρχος Κορινθίων στην προσπάθεια του με εντυπωσιακά έργα να αναστρέψει το κλίμα.
Ετσι, η αναμόρφωση της πλατείας “Περιβολάκια” αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην στρατηγική Πνευματικού, που πλέον χωρίς τα ιστορικά του στελέχη και με το βάρος της κόπωσης απο τα 13 χρόνια θητείας, επενδύει στην νέα πλατεία για να επαναπατρίσει τους ψηφοφόρους του που κινούνται προς πολλές κατευθύνσεις.
Ασχετα με το αν διχάζει η αρχιτεκτονική πρόταση, η επένδυση είναι πολιτική και όχι αισθητική.
Στις αρχές του καλοκαιριού θέλουν οι πληροφορίες ο εργολάβος να κλείνει με μεγάλα πάνελ όλη την πλατεία και να ξεκινά τα έργα προκειμένου να παραδοθεί αυτή πριν τις δημοτικές εκλογές και να εγκαινιαστεί απο τον νυν δήμαρχο, ως η σημαντικότερη του παρέμβαση στην πόλη της Κορίνθου.
Τα έργα και ιδιαιίτερα τα προεκλογικά δεν δίνουν εκλογές ακόμα και αν κάποια απο αυτά είναι και χρήσιμα και εντυπωσιακά.
Αν στην Κόρινθο αυτός ο κανόνας αποδειχθεί ότι έχει εξαίρεση θα το διαπιστώσουμε σε λίγους μήνες, όπως θα κρίνουμε και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα της πλατείας….!

Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn