Τι τρώνε οι άνθρωποι που ζουν μέχρι τα 100 κάθε μέρα;

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Θέλουμε να φάμε ό,τι κι αυτοί!
Αναρωτιόμουν τις προάλλες τι να κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ζουν μέχρι τα 100 (και παραπάνω) και εξακολουθούν να είναι υγιείς και γεμάτοι ενέργεια. Εκεί που κατέληξα ήταν πως σίγουρα μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίζει η διατροφή τους μιας και αυτή-και το πιστεύω με όλο μου το είναι-είναι η πιο καλή και αποτελεσματική θεραπεία για τα πάντα.

Έψαξα, λοιπόν, και βρήκα τι κοινό έχουν 4 “κοινότητες” από όλο τον κόσμο όπου οι κάτοικοί τους ζουν 10 φορές περισσότερο από ότι ζει ένας μέσος άνθρωπος. Η Okinawa στην Ιαπωνία, η Sardinia στην Ιταλία, η Ικαρία στην Ελλάδα και η Loma Linda στην California έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά τη διατροφή τους τα οποία φυσικά μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ. Εγώ πάντως έχω ψηθεί τρελά.

Στην Οkinawa της Ιαπωνίας μας λένε να τρώμε κάτι από τη γη και κάτι από τη θάλασσα κάθε μέρα. Οι κάτοικοι εκεί τρώνε φύκια, πικροπέπονα, τοφού, σκόρδο, καστανό ρύζι, πράσινο τσάι και μανιτάρια. Επίσης, λόγω του ότι η πόλη τους είναι ηλιόλουστη σχεδόν όλο το χρόνο, χαλαρώνουν πολύ στις πανέμορφες παραλίες τους.

Στην Sardinia της Ιταλίας οι άνθρωποι τρώνε τροφές πλούσιες σε ασβέστιο και πρωτεϊνες. Πιο συγκεκριμένα λόγω του ότι οι περισσότεροι έχουν δικά τους πρόβατα και κατσίκες, τρώνε σπιτικό γάλα και τυρί. Επίσης, ένα ακόμα μυστικό της μακροζωίας τους είναι ότι κάνουν έρωτα κάθε Κυριακή (να τους πιστέψουμε σε αυτό; τι λες;)

Στην δική μας Ικαρία η διατροφή που ακολουθούν οι κάτοικοι του νησιού είναι η μεσογειακή. Λέγεται πως στην Ικαρία οι κάτοικοι ξεχνούν να πεθάνουν και αυτό οφείλεται στη διατροφή τους που βασίζεται στα λαχανικά. Τρώνε πατάτες, φασόλια, φακές, μαυρομάτικα φασόλια, πράσινα λαχανικά, φρούτα, μέλι και πίνουν γάλα κατσίκας. Επίσης καταναλώνουν μικρές ποσότητες ψαριού και κρέατος.

Στην Loma Linda της California οι κάτοικοι τρώνει σαν vegan ενώ από την διατροφή τους δεν λείπε το ψάρι. Η διατροφή που ακολουθούν λέγεται “Biblical diet” και τους βοηθάει να ζουν 10 χρόνια περισσότερο από εκείνους που δεν την ακολουθούν. Η διατροφή τους βασίζεται στα δημητριακά (τρώνε βρώμη και ψωμί ολικής άλεσης), στους ξηρούς καρπούς, στα φρούτα, όπως είναι το αβοκάντο και oι χουρμάδες και στα λαχανικά. Δεν τρώνε τίποτα που περιέχει ζάχαρη και πίνουν μόνο νερό και γάλα σόγιας. Κάποιοι τρώνε και μικρές ποσότητες ψαριού, όπως είναι ο σολωμός, και η αλήθεια είναι πως αυτοί που τρώνε και λίγο ψάρι ζουν ακόμα περισσότερο από τους αυστηρά vegan.

Εσύ τι λες; Θέλεις να ζήσεις μέχρι τα 100 και παραπάνω;

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn