Η Κόρινθος σώπασε | Τον λόγο έχουν οι γραφικοί λαϊκιστές…!

0
92
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η κρίση έχει πλήρως αναλυθεί ότι απο οικονομική έχει εξελιχθεί σε μία βαθειά αξιακή για την Ελλάδα κρίση.
Αυτή θέριεψε τον λαϊκισμό και ο λαϊκισμός δημιούργησε πολιτικά τέρατα…!
Ο φτηνός λόγος, η ισοπέδωση, η απαξίωση των πάντων και η χυδαιότητα δημιουυργούν τα τελευταία χρόνια τα πολιτικά πρότυπα και τα νέα πολιτικά πρόσωπα.
Πρόσωπα που λόγω άγνοιας και ικανοτήτων στο παρελθόν αποτελούσαν γραφικές φιγούρες σήμερα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μας και την πολιτική.
Το ζούμε στην Κόρινθο και το ζούμε και ως φάρσα και ως τραγωδία.
Αναπαράγεται ένας λόγος που για μία δημοκρατική κοινωνία είναι ντροπιαστικός αλλά τον αποθεώνουν τα LIKES στα Socila Media και απευθύνεται σε ένα κόσμο που βλέπει την οργανωμένη κοινωνία ως ένα μπουρδέλο, στο οποίο και ανάλογα συμπεριφέρεται.
Αναπαράγονται καθημερινά συμπεριφορές που υποτιμούν και τους υποψήφιους όλων των βαθμίδων αλλά και την ίδια την κοινωνία που έχει περιέλθει σε μία πρωτόγνωρη απάθεια.
Στην Κόρινθο αυτοί που έχουν να πούν, που ξέρουν να πούν δεν μιλούν πλέον.
Είναι σιωπηλοί.
Ρόλο κοινωνικού μέντορα έχουν αναλάβει άνθρωποι με κύριο χαρακτηριστικό την κενότητα.
Εχει ενδιαφέρον να κάνεις πολιτική στην Κόρινθο αλλα με λόγο και αιτία.
Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και είναι και επικίνδυνο να αφήνεται η πολιτική στα μυαλά ανθρώπων που είναι σε πλήρη κενότητα και αυτό να θεωρείται και μαγκιά.
Στην Κόρινθο είναι πολιτικο-δημοσιογραφική “μαγκιά” να ισοπεδώνεις την ψυχή, την συνείδηση, την προσωπικότητα και την ζωή όποιου θεωρείς αντίπαλο σου, επειδή έτσι αρέσεις σε μία μερίδα κόσμου, που είναι απαίδευτη και γραφική.
Η Κόρινθος έχει σωπάσει.
Οι πνευματικοί της άνθρωποι, οι επιστήμονες της, οι έντιμοι επιχειρηματίες της, οι χιλιάδες νέοι επιστήμονες που ζούν στην πόλη, έχουν παραμερίσει και έχουν αφήσει το πεδίο ελεύθερο σε ελάχιστους που απο γραφικοί έχουν μεταμορφωθεί σε γνήσιους “λαϊκούς εκφραστές”… της χυδαιότητας.
Κανείς δεν θέλει να μπλέξει με αυτούς γιατί κανείς δεν αντέχει το βάρος της άδικης και άθλιας διαπόμπευσης.
Ευθύνη όλων των υποψηφίων δημάρχων είναι να βάλουν στο περιθώριο την χυδαιότητα και να αναδείξουν και πάλι το αληθινό πρόσωπο της Κορίνθου.
Μπορεί κάποιες στιγμές να τους βολεύουν οι γραφικοί λαϊκιστές αλλά και οι ίδιοι κάποια στιγμή θα πληρώσουν το τίμημα.!
Γ.Λ.
Μαϊος 2018
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn