Χάλκινο το 1° ΓΕΛ Κιάτου στην Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών!

0
154
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Κιάτου στην 16η
Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών ( EUSO) 2018, στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας.
Η ομάδα μας, αποτελούμενη από τους μαθητές, Γεωργία Θελερίτη, Μυρσίνη Κελλάρη και Γιώργο Χριστοδούλου, καθώς και τους μέντορες καθηγητές Μάρθα Γεωργίου και Μαρία Μπαλάσκα, αφού πρώτευσε στην πανελλήνια φάση του διαγωνισμού, εκπροσώπησε τη χώρα μας μαζί με το 1ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας στην παραπάνω διοργάνωση.
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την ιδιαίτερη επίδοσή τους σε μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν 52 ομάδες από 25 Ευρωπαϊκές χώρες.
Όλη αυτή η εμπειρία των μαθητών μας, πιθανόν δεν θα υπήρχε, αν δεν διασφαλιζόταν η μετακίνηση και διαμονή της ομάδας στην Λιουμπλιάνα, γεγονός στο οποίο συνέδραμαν αποφασιστικά, καλύπτοντας τα έξοδα μεταφοράς και εν μέρει διαμονής της , καθώς και τμήμα του εργαστηριακού της εξοπλισμού οι χορηγοί:
1. Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την προσωπική παρέμβαση και αποφασιστική συμβολή του συμπολίτη μας Αντιπεριφερειάρχη κ. Αγγέλου Παπαγγελόπουλου.
2. Δήμος Σικυωνίων, με την ιδιαίτερη φροντίδα του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου και συναδέλφου κ. Τάσου Λεονάρδου
3. Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου, που με ομόφωνη απόφαση του Δ. Σ., ύστερα από εισήγηση της Διευθύνουσας συμβούλου του, κας Ελένης Σακισλή, ανταποκρίθηκε άμεσα, ευαίσθητα και γενναιόδωρα στο αίτημά μας.
Όλους τους παραπάνω και από αυτή τη θέση, αισθανόμαστε την ανάγκη δημοσίως να ευχαριστήσουμε ΘΕΡΜΑ. Η ανταπόκρισή τους δείχνει την ευαισθησία τους στα ζητήματα της δημόσιας εκπαίδευσης και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ολοένα και μεγαλύτερη αναβάθμιση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ επ’ ωφελεία των Σικυωνίων πολιτών και όχι μόνο.
Κιάτο 09/05/2018
Ο Δ/ντής
Δ. Ασβεστόπουλος
Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn