Το ΠΑΣΟΚ στο 8%…οι Πασόκοι όμως μυριάδες στην Κορινθία και βγάζουν δημάρχους !

0
118
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ από το 2014 να κινείται σε ποσοστά του 6-8% αλλά οι Πασόκοι στην Κορινθία είναι παντού, είναι χιλιάδες και είναι πάντα εκλόγιμοι.
Ακόμα και όσοι έχουν ακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός ελαχίστων περιπτώσεων (που το δηλώνουν) οι χιλιάδες  το έχουν κάνει στα μουλωχτά…!
Και δεν είναι τυχαίο αυτό. Δεν εμπιστεύονται τον λαϊκιστή Τσίπρα και τους βολεμένους ακτιβιστές του με αποτέλεσμα οι Πασόκοι (ιδιαίτερα της Κορινθίας), να έχουν πάντα το ένα μάτι τους στον πολιτικό χώρο τον οποίο πίστεψαν, είδαν την χώρα να προχωρά μπροστά και ζουν με το όνειρο της επιστροφής.
Οι Πασόκοι ακόμα και οι αδρανοποιημένοι είναι ισχυρά κοινωνικά στελέχη που μπορούν να καθορίσουν εξελίξεις πολλαπλάσιες του εκλογικού ποσοστού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει και να αναλύσει τα παραπάνω θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές..!
Ο μόνος στην Πελοπόννησο που έχει πολιτική εμπειρία και παιδεία να αντιληφθεί ότι οι Πασόκοι είναι μία ιδιαίτερα ισχυρά συνιστώσα του δίνει εκλογές είναι ο Πέτρος Τατούλης, ο οποίος και κάνει τις ανάλογες κινήσεις κάθε φορά.
Οι υπόλοιποι είναι…»αλλού»…!
Απόδειξη όλων των παραπάνω είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία το 2016 πήρε σχεδόν 35% και οι δημοτικές του παρατάξεις με το ζόρι πιάνουν το 5%…!

Kαι το ίδιο ποσοστό θα πάρουν και το 2019…μπορεί και λιγότερο γιατί ο Τσίπρας πέφτει..!
Οι υποψήφιοι μάλιστα που έχουν προδώσει τον πολιτικό χώρο, έχουν συμπεριφερθεί απρεπώς στους Πασόκους ή τους αγνοούν δεν έχουν καμία τύχη.
Μα καμία τύχη.
Απεναντίας υποψήφιοι Πασοκογενείς που έχουν δείξει μία συνεπή πολιτική στάση απέναντι στην Δημοκρατική παράταξη, θα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι.
Μπορεί να είναι της μόδας το απολιτικ ή το τάχα ανεξάρτητο αλλά δεν είναι για όλες τις χρήσεις. Και δεν είναι για την τοπική αυτοδιοίκηση που οι σχέσεις των ανθρώπων είναι ενεργές και οι μνήμες ζωντανές…!
Οσοι πολιτικά αφελείς βιάστηκαν να φτύσουν το καταραμένο ΠΑΣΟΚ, κλείνοντας το μάτι στον «ανερχόμενο» ΣΥΡΙΖΑ, ή επένδυσαν στην αδεξιότητα της Δεξιάς,θα έρθουν αντιμέτωποι όχι μόνο με την συλλογική μνήμη αλλά και με την ίδια την ζωή…!!!
Και η ζωή είναι αμείλικτη…!!!!!!
Γ.Λ.
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn