Στην τελική ευθεία οι υποψήφιοι για την ΝΟΔΕ Κορινθίας

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην τελική ευθεία έχουν μπεί οι εκλογές στην ΝΟΔΕ Κορινθίας με τρείς υποψήφιους να διεκδικούν την προεδρία. Ο απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Κορδώσης, είναι και πάλι υποψήφιος και λογικό είναι ότι έχει τον πρώτο λόγο στην εκλογή.
Ο συντοπίτης τους δάσκαλος Τάσος Ταγαράς απο τον Αγιο Βασίλειο, διεκδικεί την κομματική στήριξη και έχει δυναμική στην ευρύτερη της Κορίνθου περιοχή.
Η τρίτη υποψηφιότητα είναι ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτήρης Κουκουλάκης, που έχει ισχυρή βάση στην Δυική Κορινθία και θα μετρηθεί στην Ανατολική.
Η εκλογή του προέδρου θα γίνει απευθείας απο τα μέλη της ΝΔ, τα οποία έχουν ανανεώσει την κομματική κάρτα στις 13 Μαϊου και σύμφωνα με τα στελέχη αναμένεται ότι σε όλη την Κορινθία θα ψηφίσουν περίπου 1500 μέλη. Αρνητικό στην προσέλευση για την ψηφοφορία είναι ότι δεν θα στηθούν κάλπες στου πρώην Καποδιστριακούς δήμους, αλλά μόνο στις 6 έδρες των σημερινών δήμων.
Οι υποψήφιοι είναι σε φουλ δράση και συτνεχίζονται με έντονο ρυθμό οι ανανεώσεις καρτών απο μέλη που θέλουν ή που πιέζονται να ψηφίσουν.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn