Φλαμπουρίτσα – Πηγές Σύθα | Κυριακή 6 Μαΐου 2018

0
274
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου διοργανώνει την Κυριακή 6 Μαΐου πεζοπορία στη Φλαμπουρίτσα.
Το μονοπάτι ξεκινάει από το 6ο χλμ. του δρόμου Τρικάλων Ζήρειας, από το σημείο που βρίσκεται ξύλινο κιόσκι στο Βαρνεβό στα 1400μ και κατηφορίζει στη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας. 
Η διαδρομή καταρχήν ξετυλίγεται στη σκιά δάσους κωνοφόρων, μαύρης πεύκης και ελάτης. Πρόκειται για ένα  μονοπάτι που πραγματικά αποκαλύπτει τη βιοποικιλότητα της αυτοφυούς χλωρίδας και τη μαγεία του βιοτόπου της κοιλάδας της Φλαμπουρίτσας, διασχίζοντάς την σε πολύ βατή διαδρομή μέχρι τα λιβάδια των πηγών του Σύθα. 
Θα έχουμε την ευκαιρία αυτή την εποχή να απολαύσουμε πολλά είδη από άγριες ορχιδέες και άλλα σπάνια ενδημικά μεταξύ των οποίων και τον κυλλήνιο Άδωνη. Αφού φτάσουμε στο οροπέδιο της Φλαμπουρίτσας θα προχωρήσουμε για τις πηγές του Σύθα όπου θα έχουμε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και πικ-νικ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε εν μέρει το  παλιό μονοπάτι που οδηγούσε στο χωριό Μάννα, με τελικό προορισμό οροπέδιο της Ζήρειας. Εκεί θα μας περιμένει το λεωφορείο για την επιστροφή μας στην Κόρινθο (χωρίς στάση για φαγητό άρα να φροντίσουμε να έχουμε μαζί μας καλό κολατσιό).

Εξοπλισμός: Σακίδιο, ορειβατικά μποτάκια, μπατόν, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπέλο, διαπνέον μπλουζάκι, θερμοεσώρουχα, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό-αδιάβροχο-διαπνέον), κάλτσες δεύτερες, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, ατομικό φαρμακείο, ξηρά τροφή,  νερό και φαγητό για πικ-νικ.
Αναχώρηση: Στις 7:00 το πρωί από τα περιβολάκια
Κόστος συμμετοχής: 10€ (παιδιά ΔΩΡΕΑΝ)

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής στους Αρχηγούς:
Μενούνος Περικλής            6973986683
Μαζιώτη Ελίνα                      6955806830
και στο τηλ. του συλλόγου 2741029970 (Τετάρτη 20:00 – 22:00)
Στις εξορμήσεις του συλλόγου συμμετέχουν μόνο τα ταμιακώς εντάξει μέλη του. 

Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Κορίνθου με κόστος εγγραφής 10€ (εφάπαξ) και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn