ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Με ποιούς θα κατέβουν οι 33 δημοτικοί σύμβουλοι της Κορίνθου !

0
67
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μπορεί να άνοιξε νωρίς η προεκλογική περίοδος στον δήμο Κορινθίων αλλά έχει ανοίξει για τα καλά και τα πάντα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς ή μάλλον τρέχουν στους ρυθμούς που επιβάλει ο Νίκος Σταυρέλης.
Ετσι έχει αρχίσει και η ονοματολογία πολύ έντονα.
Με βάση τα δεδομένα που έχουμε σήμερα θα σας αποκαλύψουμε πως κινούνται οι 33 δημοτικοί σύμβουλοι της Κορίνθου και πως προσανατολίζονται.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Μαζί με τον δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό θα κατέβουν σίγουρα οι:
ΒΛΑΣΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΖΩΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΕΛΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΖΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ενώ σε δίλλημα βρίσκονται οι:
ΧΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: Είναι βασικός και αναντικατάστατος αντιδήμαρχος αλλά παρακολουθεί προσεχτικά και τις κινήσεις του Χρήστου Χασικίδη και δεν θα είναι έκπληξη η συμπόρευση μαζί του.
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ:
Θα είναι πολύ δύσκολο και μάλιστα σε έτος με Εθνικές εκλογές να πάει κόντρα στον πολιτικό του χώρο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πιο κοντά στον Σταυρέλη.
ΛΥΤΡΑ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ: Ως πιο πιθανή είναι η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου αλλα δεν είναι αρνητική στον Χρήστο Χασικίδη.
ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Βρίσκεται ανάμεσα σε Αλέκο Πνευματικό και Νίκο Σταυρέλη, με πιθανότερη εκδοχή τον δεύτερο.

Οι κκ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι δεν θα είναι πάλι υποψήφιοι εκτός αν συμβεί κάτι συγκλονιστικό.

Εχουν ήδη ανακοινώσει την συμπόρευση τους με τον Νίκο Σταυρέλη:
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΤΙΓΚΙΡΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Μ τον Χρήστο Χασικίδη σίγουρα υποψήφιοι θα είναι:
ΔΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Η παράταξη “Συμμαχία Πολιτών” ιστορικά διαλύθηκε πρώτη με λιγότερο θόρυβο αλλά εδώ και 3 χρόνια άρχισε η αποσύνθεση της.
ΖΑΧΑΡΙΑΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Θα μείνει λόγω Χρήστου Δήμα μαζί με τον Βασίλη Νανόπουλο ή όποιον άλλο πιθανόν επιλέξει το κόμμα.
ΠΑΝΤΑΖΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Εχει ήδη διαχωρίσει την θέση του και κινείται ως επικεφαλής παράταξης ενω συζητά με συνδυασμούς και κινήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι με τον κ.Νανόπουλο.
ΓΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Ο νεαρός δικηγόρος είναι απογοητευμένος απο την παράταξη και το συμβούλιο και είναι εξαιρετικά απρόθυμος να κατέβει πάλι υποψήφιος.
ΚΟΡΔΩΣΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ: Θα μείνει κοντά στον επικεφαλής εκτος αν κάνει δική του κίνηση.
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ: Εχει κάνει γνωστό στον κ.Νανόπουλο, ότι θα ασχοληθεί με την Περιφερειακή αυτοδιοίκηση και θα κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, με την παράταξη της ΝΔ.
ΚΟΥΤΣΟΓΚΙΛΑΣ  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει με τον κ.Νανόπουλο, ενώ δηλώνει ότι εκτιμά ιδιαίτερα τον Χρήστο Χασικίδη με ότι σημαίνει αυτό.
ΚΑΡΑΣΣΑΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ: Διαφοροποιήθηκε πρώτος απο όλους και δεν επιστρέφει με τίποτα στον κ.Νανόπουλο. Κινείται ανάμεσα σε Σταυρέλη και Χασικίδη.
ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ: Απογοητευμένος έχει ουσιαστικά αποσυρθεί και αν κατέβει υποψήφιος δεν θα είναι με τον Νανόπουλο.
ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗ  ΜΑΡΙΑ-ΕΡΡΙΚΑ:Είναι πιστή στον αρχηγό και θα είναι και πάλι υποψήφια μαζί του.
Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του κ.Τιμολέοντα Πιέτρη, ο οποίος έχει δημιουργήσει μία καλή νεολαϊστικη ομάδα και πρέπει να θεωρείται σίγουρη η συνεργασία του με τον Νίκο Σταυρέλη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn