Έρευνα | Το μέγεθος μετρά είτε μας αρέσει είτε όχι

0
25
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τα νέα είναι δυσάρεστα για τους άντρες που δεν τους έχει προικίσει η φύση
Οι επιστήμονες είναι κατηγορηματικοί! Το μέγεθος του ανδρικού μορίου μετράει αφού αποδεικνύεται και επιστημονικά ότι, οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου που είναι ιδιαιτέρως προικισμένοι, προσφέρουν στις γυναίκες περισσότερους οργασμούς.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου με μεγάλο ανδρικό μόριο οδηγούν πιο συχνά τις ερωμένες τους στην κορύφωση.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν συχνά αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με το κατά πόσο είναι καλύτερο το σεξ με άνδρες που διαθέτουν πλούσια σωματικά προσόντα, η επιστημονική κοινότητα είναι ανένδοτη: το μέγεθος παίζει καταλυτικό ρόλο στην ερωτική ικανοποίηση της γυναίκας.

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Journal of Sexual Medicine», κατέληξε στην διαπίστωση ότι, το μεγάλο ανδρικό μόριο μπορεί να δώσει στις γυναίκες περισσότερες κολπικούς και όχι απαραιτήτως κλειτοριδικούς οργασμούς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

«Ο γυναικείος οργασμός κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής επηρεάζεται από χαρακτηριστικά του συντρόφου που σχετίζονται με την φυσική του κατάσταση και με το μέγεθος του πέους».

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, όσο μεγαλύτερο είναι το ανδρικό μόριο, τόσο περισσότερους οργασμούς έχουν οι γυναίκες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn