Την Τετάρτη ανοίγει τα δικά του πανιά ο Νίκος Σταυρέλης..!

0
49
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα ο Νίκος Σταυρέλης ξεικνά το ταξίδι του στον χώρο της αυτοδιοίκησης. Το δικό του ταξίδι με τα δικά του πανιά αλλά σε νερά πολύ γνώριμα για αυτόν, αφου πρόκειται για ένα απο τα πλέον έμπειρα και προικισμένα στελέχη της αυτοδιοίκησης.
Παρουσιάζει στο Εργατικό κέντρο Κορίνθου, το όνομα και το σήμα του συνδυασμού του με τον οποίο θα διεκδικήσει τον δήμο Κορινθίων.
Ολα τα προηγούμενα χρόνια οι Κορίνθιοι ταύτισαν τον Νίκο με τον δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό και αυτό ήταν μία επιλογή του αλλά όλοι ήξεραν όχι μόνο τις ικανότητες του αλλά και το ήθος του, όπως επίσης ήξεραν ότι είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος με καθαρές κουβέντες και φιλίες.
Οταν το 1986 ο Νίκος Σταυρέλης δουλεύοντας στον δήμο Λουτρακίου -Περαχώρας σύστησε την ΠΡΩΤΗ αμιγώς δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία, στην Ελλάδα αυτό ήταν κάτι εντελώς άγνωστο.
Ανεξάρτητα αν κανείς συμφωνεί ή διαφωνεί με την επιλογή του να διεκδικήσει τον δήμο, δεν μπορεί να πεί κουβέντα για το πρόσωπο του Νίκου σε κανένα επίπεδο.
Η συμμετοχή του και μόνο στις εκλογές του δήμου Κορινθίων αναβαθμίζει ποιοτικά τις εκλογές και βάζει ψηλά τον πήχυ.
Την Τετάρτη το Εργατικό κέντρο θα αποδειχθεί μικρό για να φιλοξενήσει όλους εκείνους που θέλουν να δώσουν παρών στο ξεκινημά του και θα είναι η αναγνώριση σε έναν άνθρωπο που έχει ποιότητα.
Καλοτάξιδος Νίκο…!
Street Life
 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn