Σήμερα στις 3μμ στο Λουτράκι ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου

0
34
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κορινθίας την Τετάρτη 7 Μαρτίου. Μπορεί να τους χωρίζουν ακριβώς 80 χρόνια, πλην όμως ο «παλιός» (Πέλοπας Κιάτου) και ο «νέος» (Κόρινθος 2006) μπαίνουν με θεωρητικές ίσες πιθανότητες στο ματς που θα κρίνει ποιος θα σηκώσει την κούπα, και θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο «Χρήστος Θώδης» στο Λουτράκι!
 

Ο Πέλοπας Κιάτου συμμετέχει στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής γι’ αυτή την περίοδο. Είναι η μία από τις μόλις τρεις ομάδες του νομού που βρίσκεται σε εθνική κατηγορία. Στην ημιτελική φάση ο Πέλοπας κατάφερε να αποκλείσει την έτερη ομάδα της Γ’ Εθνικής ΑΟ Ζευγολατιού, μάλιστα με δύο νίκες (4-2 εντός και 2-0 εκτός). Η Κόρινθος 2006 κατάφερε στα προημιτελικά να αποκλείσει το Λουτράκι (σ’ ένα χορταστικό ματς, που έληξε 4-3 στην παράταση) και στα ημιτελικά να επικρατήσει του ΠΑΣ Κόρινθος στο τοπικό ντέρμπι με δύο νίκες (2-0 εντός και 4-1 εκτός). Οι δύο ομάδες της Κορίνθου μονομαχούν στην Α1 τοπική κατηγορία
για την άνοδο στη Γ’ Εθνική,
μάλιστα ισοβαθμούν στους 60 βαθμούς, αν
και η Κόρινθος 2006 έχει έναν αγώνα περισσότερο (21 έναντι 20)!

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Τετάρτη 7 Μαρτίου (ώρα έναρξης 15:00) για να μην χάσετε ούτε λεπτό από τον συναρπαστικό αγώνα και την απονομή της κούπας!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn