Πιτσάκης: Με φαυλότητα και λαϊκισμό δεν γίνεται αντιπολίτευση

0
24
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η φαυλότητα και ο λαϊκισμός δεν ακουμπούν στο επιμελητήριο Κορινθίας, είπε το μεσημέρι στην καθιερωμένη στις αρχές κάθε μήνα συνέντευξη του ο πρόεδρος κ.Πιτσάκης και συνέχισε:
“Η αντιπολίτευση κάνει χορηγία στο facebook,  την απο κοινού λαϊκιστικη δήλωση της για τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, την ίδια στιγμή που η νέα διοίκηση αλλάζει πραγματικά το επιχειρηματικό τοπίο και κάνει δράσεις που βρίσκουν ανταπόκριση στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο.
“Ο κ. Μουρίκης πρέπει επιτέλους να συνηθίσει ότι για 4 χρόνια θα είναι στην αντιπολίτευση και να προσπαθήσει να φέρει προτάσεις που έχει ανάγκη ο κόσμος των επιχειρήσεων και της εργασίας. Οσο δε για τον κ.Λουζιώτη δεν είναι δυνατόν να είναι η ουρά του κ.Μουρίκη”.
Ο πρόεδρος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο και ξεκαθάρισε ότι η νέα διοίκηση και την απαιτούμενη πλειοψηφία έχει και θα οδηγήσει ψηλά τον θεσμό.
Απαριθμώντας τις δράσεις που έγιναν τον μήνα Φεβρουάριο προανήγγειλε ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας έχει προσκληθεί σε διεθνή έκθεση στη Νέα Υόρκη και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την στάση του κ.Ραψωματιώτη απάντησε ότι όσα συμφωνήθηκαν με τον επιχειρηματία προεκλογικά τηρήθηκαν κατά γράμμα και τον κάλεσε να πεί ο ίδιος ποιές αλλαγές ζήτησε και δεν έγιναν πράξη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn