ΣΟΚ- Το Ζευγολατιό νίκησε 1-0 τον ΑΟΛ..!!!

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σοκ στο γήπεδο του Ζευγολατιού…!
Ο ήδη πεσμένος ΑΟΖ, παίζοντας με μικρούς παίικτες νίκησε με 1-0 στις καθυστερήσεις τον ΑΟ Λουτρακίου…!!!


ΑΟ Προοδευτική Νεολαία – Πέλοπας Κιάτου 3-2
ΣΚΟΡΕΡ: 10′ Δηλαβέρης, 35′ Ξυγκάκης, 86′ Κουιροουκίδης – 2′ Ραχίμ, 41′ Πράττος

Ματσάρα διεξήχθη ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Πέλοπα, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στη νίκη με 3-2 και να μειώνουν στον έναν βαθμό τηδιαφορά τους από τον πρωτοπόρο Εθνικό. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Πέλοπας άνοιξε το σκορ με φοβερό σουτ του Ραχίμ, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Η απάντηση ήταν άμεση, με τον Δηλαβέρη στο 10′ να νικά από κοντά τον Ριζάι. Η ανατροπή ήρθε στο 35′ με τον Ξυγκάκη να εκμεταλλεύεται τη σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 41′ η ομάδα του Κιάτου έφερε και πάλι στο μάτς στα ίσα, με την κεφαλιά του Πράττου έπειτα από σέντρα του Αναγνωστόπουλου. Στο 86′ οι «βυσσινί» έκαναν το 3-2, έπειτα από φάση διαρκείας, με δύο δοκάρια, με τον Κουιρουκίδη από κοντά να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.

Προοδευτική (Λ. Καραδήμος): Μπαντίκος, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Καλαϊτζίδης, Παπανικόλας, Ντάλας, Κουιρουκίδης, Μπέλερης, Νικολόπουλος (46′ Χρήστου), Δηλαβέρης, Μαρής, Βλάχος.
Πέλοπας Κιάτου (M. Γκόφας): Ριζάϊ, Ταμπάκης, Ραχίμ, Κουρούμαλης, Παινέσης, Νάνος, Παπουτσής, Αναγνωστόπουλος, Πράττος, Μπούκης, Μπαλογιαννίδης.

6ος όμιλος – 15η αγωνιστική

Κερατσίνι-Διαγόρας 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (Σάββατο 10/2-15:00)
Ιάλυσος-Ιωνικός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΟ Ζευγολατιό-ΑΟ Λουτράκι 1-0 ΤΕΛΙΚΟ
Προοδευτική-Πέλοπας Κιάτου 3-2 ΤΕΛΙΚΟ
Ασπρόπυργος-Εθνικός 2-0 ΤΕΛΙΚΟ
Ρεπό: Ρόδος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn