Ο καιρός σήμερα: Πού θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Βροχερός αλλά με ανεκτές θερμοκρασίες θα είναι σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά και από το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Ανεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί στα νότια πελάγη 7 και τοπικά 8 μποφόρ, που από τη νύχτα και από τα βορειοδυτικά βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού σε όλες τις περιοχές της χώρας:

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο. Από τη νύχτα και από τα βόρεια τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ, που από το βράδυ και από τα βόρεια βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 9 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων το βράδυ στη Θεσσαλία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, που από τη νύχτα και από τα βόρεια βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασια: από 4 έως 18 βαθμούς κελσίου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn