Σύμφωνα με Ρώσικο πρακτορείο έγινε εξέγερση στην Κόρινθο..!!!!

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Ρώσικο πρακτορείο ειδήσεων σύμφωνα με δημοσιεύματα μεταδίδει ότι σημειώθηκε εξέγερση στο στρατόπεδο της Κορίνθου…!
Πιθανόν το πρακτορείο να αναφέρεται μεταχρονολογημένα σε παλαιότερα επεισόδια γιατί είναι σίγουρο ότι τον τελευταίο  καιρό δεν έχει εκδηλωθεί κάποια αντίδραση στο κέντρο φιλοξενίας.
 Η άκαιρη αυτή ανταπόκριση του πρακτορείου δείχνει πόσο εύκολα κατασκευάζονται πλέον σε όλο τον κόσμο οι ειδήσεις και διαμορφώνεται κλίμα στην κοινή γνώμη με ανύπαρκτα γεγονότα.
Διαβάσαμε ότι:
Εξέγερση λαθρομεταναστών είχαμε στο “κέντρο φιλοξενίας” της Κορίνθου, όταν περίπου 50 λάθρο έκαψαν ένα κτίριο, κτύπησαν φρουρούς, έβαλαν φωτιά στα στρώματα και προχώρησαν σε διάφορες βιαιότητες αλλά το θέμα το πληροφορούμαστε μέσω Ρωσίας!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ¨ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ” ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΑΛΙΝ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ (ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ???).

Συγκεκριμένα το ρωσικό πρακορείο Ria Novosti μέσω του ανταποκριτή του στην Αθήνα Gennady Melnik μετέδωσε όλα τα επεισόδια για τα οποία ούτε τα ελληνικά ΜΜΕ μετέδωσαν το παραμικρό, ούτε έγινε κάποια ανακοίνωση από την πλευρά της κυβέρνησης .

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν τους ανακοινώθηκε ότι θα επέστρεφαν στις πατρίδες τους. Πρωταγωνιστές, Πακιστανοί, Μαροκινοί κλπ.(απο χώρες που δεν έχουν καν πόλεμο!) Αμέσως, όπως μεταδίδει το Ria Novosti. Η εξέγερση μεταδόθηκε ταχύτατα και σε λίγη ώρα άρχισαν οι φωτιές, ενώ οι φύλακες πετροβολήθηκαν ανηλεώς.

Αμέσως μεταφέρθηκαν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις και εν τέλει η εξέγερση κατεστάλη. Οπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο “Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, στην Ευρώπη, και ειδικά στην Μεσόγειο το 2015, μετακινήθηκαν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn