O Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου κερνάει τη μεγαλύτερη βασιλόπιτα

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

   Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, των Θεοφανίων, στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας του Κιάτου, ο ΕΣΚ  κερνάει τη μεγαλύτερη βασιλόπιτα που φτιάχτηκε ποτέ σε μια εντυπωσιακή γιορτή γεύσης και διασκέδασης.
Μια πρωτότυπη προσπάθεια θα κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου ανήμερα των Θεοφανίων. Μια προσπάθεια που θα αποτελέσει την κορυφαία δράση μιας μεγάλης σειράς εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην πόλη του Κιάτου αυτές τις γιορτινές μέρες, με την πρωτοβουλία των ανθρώπων της αγοράς της πόλης.
 Οι επισκέπτες του Κιάτου, θα έχουν την ευκαιρία μετά τη ρίψη του Σταυρού, να θαυμάσουν, αλλά και να γευτούν την μεγαλύτερη βασιλόπιτα που φτιάχτηκε ποτέ! Μια βασιλόπιτα η παρασκευή της οποίας θα βασίζεται σε τοπικά προϊόντα, όπως η κορινθιακή σταφίδα, προϊόν παγκόσμιας αναγνώρισης, τα καρύδια Φενεού και άλλα και θα επιχειρήσουν να καταγραφεί η προσπάθειά τους στο βιβλίο GUINNESS, στοχεύοντας στην παγκόσμια προβολή της πόλης.                                                                               Υπόσχονται να παρασκευάσουν μια βασιλόπιτα που θα ζυγίζει περισσότερα από 400 κιλά, θα ξεπερνάει τα 16 τετραγωνικά μέτρα και θα εκτείνεται σε παραπάνω από 35 μέτρα μάκρος! Θα παρουσιαστεί στην καντρική πλατεία Ελευθερίας του Κιάτου (δημαρχείο), όπου θα καταμετρηθεί, για να πιστοποιηθεί το μέγεθός της και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και μετά θα μοιραστεί στους παρευρισκόμενους, για να απολαύσουν το πρωτότυπο αυτό γλύκισμα. Φυσικά θα υπάρχει και τυχερό φλουρί και όποιος το βρει θα κερδίσει μια τριήμερη διαμονή στα Ιωάννινα για 2 άτομα.
  Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση θα έχει μουσική κάλυψη από τη Φιλαρμονική του δήμου Κιάτου και θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό μιας και ένας ακόμα στόχος είναι να ενισχυθούν τοπικές οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και το Χαμόγελο του Παιδιού.

In Korinthia·

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn