Χριστούγεννα με την σφραγίδα του Οικονόμου στην Κόρινθο!

0
56
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οταν ανέλαβε το Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Κορινθίων πολλοί, θεώρησαν την επιλογή του λαθεμένη με δεδομένο ότι δεν είχε σχέση με τον Πολιτισμό και τα τελευταία χρόνια, ούτε με τον αθλητισμό.
Λίγους μήνες μετά ο πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ, Γιώργος Οικονόμου, κατάφερε να αναστρέψει αυτό το κλίμα και να πετύχει και σημαντικά πράγματα, χρησιμοποιώντας την απλή λογική και την εμπειρία του απο τον χώρο των επιχειρήσεων.
Το Κέντρο υλοποιεί σημαντικό πρόγραμμα στον Αθλητισμό ενώ παράλληλα τρέχει με πολύ καλούς ρυθμούς τα πολιτιστικά θέματα, κάνοντας παραπάνω απο αισθητή την παρουσία του στον δήμο Κορινθίων.
Μετά την επιτυχημένη και χωρίς κανένα πρόβλημα καλοκαιρινή σεζόν, στην οποία υλοποιήθηκε ένα φιλόδοξο και πλουραλιστιμό, πρόγραμμα εκδηλώσεων σε ολόκληρο τον δήμο, ανέλαβε να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα στην Κόρινθο όσο γίνεται πιο “ζεστά” και να δώσει στην πόλη αλλά και τα χωριά την αίσθηση των γιορτών.
Φρόντισε να στολιστεί έγκαιρα η πόλη και να στήσει εκδηλώσεις που θα τονώσουν και το πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά και θα θερμάνουν την τοπική αγορά.
Με επίκεντρο τα “Περιβολάκια”, το ΚΕΠΑΠ διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων μερικές απο τις οποίες είναι πολύ σημαντικές και ποιοτικές  σε όλη την Κόρινθο.
Και το σημαντικότερο είναι ότι οι εκδηλώσεις γίνονται είτε απο τα τμήματα του ΚΕΠΑΠ είτε απο Κορίνθιους καλλιτέχνες που συμμετέχουν ενεργά στα πολιτιστικά πράγματα.
Τις επόμενες ημέρες όλη η Κόρινθος θα πάρει έντονο γιορτινό χρώμα με εκδηλώσεις, φώτα, μουσική και δρώμενα που θα καλύψουν όλες τις ηλικίες και όλες τις απαιτήσεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και καιρό ο Γιώργος Οικονόμου, έκανε το Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού να είναι αλλά και να φαίνεται ο πιο δημιουργικό κομμάτι της πολιτικής τους δήμου Κορινθίων και της δημοτικής αρχής του Αλέξανδρου Πνευματικού.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΠΑΠ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn