Πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί απαξίωσαν τους επιχειρηματίες της Κορινθίας

0
9
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με το γραφικό πρόσχημα, ότι πολιτεύονται και δεν θέλουν να τα χαλάσουν  με κανένα, το σύνολο των πολιτικών της Κορινθίας αλλά δυστυχώς και των αυτοδιοικητικών,  γύρισε την πλάτη του στην ραχοκοκολιά της Κορινθιακής οικονομίας και κοινωνίας.
Πολιτικοί, δήμαρχοι και λοιποί πολιτευόμενοι απαξίωσαν πλήρως τους επιχειρηματίες, εμπόρους και επαγγελματίες και δεν έκαναν τον κόπο να ακούσουν καν, τι είπε όλο αυτό το διάστημα η παραγωγική τάξη του νομού.
Κρύφτηκαν πίσω απο το προσωπικό τους πολιτικό συμφέρον σκεπτόμενοι μικροπολιτικά, απείχαν απο τον δημόσιο διάλογο που άνοιξαν οι εκλογές του Επιμελητηρίου και αφορούσε το οικονομικό μέλλον του νομού.
Δεν έκαναν όπως όφειλαν ούτε το αυτονόητο.
Να ακούσουν τον λόγο των υποψηφίων, όλων των υποψηφίων.
Κανείς δεν τους ζήτησε να πάρουν θέση με τον ένα ή άλλο συνδυασμό.
Κανείς δεν τους ζήτησε να παρέμβουν.
Επέλεξαν την τάχα ουδετερότητα για να τα έχουν καλά με όλους, αγνοώντας στην πράξη, τα aiτήματα, τα προβλήματα και τις προοπτικές της Κορινθιακής οικονομίας.
Απαξίωσαν τον επιμελητηριακό θεσμό, απαξίωσαν τους επιχειρηματίες, που είναι ταυτόχρονα πολίτες τους, με μοναδικό στόχο την πολιτική τους επιβίωση.
Είναι τραγικό αυτό που συνέβη αυτή την περιόδο και δείχνει ξεκάθαρα ότι το τοπικό πολιτικό και αυτοδιοικητικό σύστημα, κινείται με κριτήριο την μικροπολιτική κσι το προσωπικό συμφέρον.
ΟΦΕΙΛΑΝ να ακούσουν και τους πέντε υποψηφίους, τους 270 υποψήφιους συμβούλους, ΟΦΕΙΛΑΝ να είναι παρόντες σε όλες τις ομιλίες για να δείξουν έστω για τα μάτια του κόσμου, ότι σέβονται τις παραγωγικές τάξεις της Κορινθίας, που κινούν ολόκληρη την κοινωνία.
Πολιτικοί, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι και γενικώς πολιτευόμενοι κατέγραψαν με την απουσία τους το πολιτικό έλλειμα του νομού.
Οι επιχειρηματίες της Κορινθίας, ανεξάρτητα απο τον συνδυασμό στον οποίο βρίσκονται ή στηρίζουν έχουν και κρίση έχουν και μνήμη.
Μία θλιβερή διαπίστωση όλα αυτά αλλά οι επιχειρηματίες της Κορινθίας , πλέον ξέρουν ότι είναι μόνοι τους στον αγώνα , για να κρατήσουν ανοικτά τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις τους, με το τοπικό πολιτικό σύστημα να σχεδιάζει μόνο την επανεκλογή του.
Πέρα απο τις προεκλογικές αντιθέσεις που έχουν οι συνδυασμοί, η επόμενη μέρα θα τους  βρεί,όπως πάντα  στην πρώτη γραμμή της μάχης για ανάπτυξη και προκοπή.
Το πολιτικό σύστημα ας μετρά ψηφαλάκια…
Γ.Λ.
Δεκέμβριος 2017
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn