Αναφορά Κορίνθου ’06 στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ!

0
36
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΑΝΑΦΟΡΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Α.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας, κ. Τσιχριτζή
Κοινοποίηση: Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΟ
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
Στον ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε στις 25 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου ανάμεσα στην ομάδα μας (Α.Σ. Κόρινθος 2006) και στον ΠΑΣ Κόρινθος, ο αξιολογημένος διαιτητής του αγώνα κ. Νεοφυτιάδης, με σειρά ενεργειών του προκάλεσε ερωτήματα όχι μόνον στη διοίκηση της ομάδας μας και στους ποδοσφαιριστές αυτής, αλλά και σε ολόκληρη τη φίλαθλη κοινή γνώμη του Νομού Κορινθίας.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
1. Πριν την έναρξη του αγώνα απαίτησε να αλλάξουμε τέσσερις 4 φορές εμφανίσεις(!), γιατί, όπως έλεγε, ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας φορούσε πολύχρωμη εμφάνιση και τον μπέρδευε! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλη η ομάδα να προσπαθεί με ταινίες να καλύψει μία εμφάνιση μέχρι και πριν αρχίσει το παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές μας αγωνίσθηκαν τελικώς με μία παλαιότερη εμφάνιση της ομάδας νέων μας, γεμάτη ταινίες και σχεδόν διαλυμένη, με συνέπεια να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην κίνηση και στην απόδοση τους. Κι όλα αυτά, μολονότι στον αγώνα Λαμία – Παναιτωλικός, ο ίδιος διαιτητής φορούσε ίδια εμφάνιση με τον τερματοφύλακα της Λαμίας!
2. Κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα:
– Μας στέρησε καταφανέστατο πέναλτι ενώ προηγούμασταν με 1-0, ξεσηκώνοντας την εξέδρα και προκαλώντας εκνευρισμό στους παίκτες μας.
– Επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας, την ίδια στιγμή που με το παραμικρό έδειχνε κίτρινη κάρτα σε παίκτες της Κορίνθου ’06, που εδέχθησαν (σε παιχνίδι που κέρδισε η ομάδας μας) συνολικά έξι (6) κάρτες!
– Τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΣ Κορινθίας καλό θα ήταν να ασχοληθούν και να ελέγξουν τη συμπεριφορά του εν λόγω διαιτητή προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατά τη διάρκεια του αγώνα και, ειδικώτερον, τον τρόπο με τον οποίο τους συμπεριφερόταν γενικώς, αλλά και, ειδικώς, με ποιο τρόπο αντιμετώπιζε τις (ήρεμες και ευπρεπείς) διαμαρτυρίες τους, στα διαιτητικά σφάλματά του.
– Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος του αγώνα, ομάδα οπαδών του ΠΑΣ Κόρινθος φώναζε χυδαία συνθήματα και προσέβαλε με σκαιό τρόπο το Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό, πλην όμως ο διαιτητής του αγώνα δεν διέκοψε, ως όφειλε, τον αγώνα, προκειμένου να γίνουν συστάσεις από το μεγάφωνα του Σταδίου και, εν συνεχεία, εάν ήταν απαραίτητο,… να προβεί στη λήψη και κάθε άλλης αναγκαίας και πρόσφορης ενέργειας για την προστασία του προσώπου του Δημάρχου της Πόλης μας, αλλά και των φιλάθλων της ομάδας μας, μεταξύ των οποίων υπήρχαν δεκάδες παιδιά.
Αυτό, άλλωστε, ανάγκασε Υμάς, κ. Πρόεδρε, να αποδοκιμάσετε δημοσίως τους φιλάθλους, γεγονός που δεν θα ήταν αναγκαίον,… εάν ο διαιτητής του αγώνα είχε πράξει τα… δέοντα!
– Τέλος, ο εν λόγω διαιτητής κράτησε ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ εννέα (9) λεπτά καθυστέρηση, με τον καταλογισμό, ταυτοχρόνως, λανθασμένων υποδείξεων σε βάρος της ομάδας μας, ενώ ούτε λόγος τέτοιας καθυστέρησης συνέτρεχε, αλλά ούτε και τα σε βάρος μας σφυρίγματά του ήταν ορθά, πράγμα που, ευτυχώς, δεν απέβη σε βάρος της ομάδας μας.
Κε Πρόεδρε, πολλές φορές κατά το παρελθόν η διοίκηση της ομάδας μας έχει αγνοήσει όλους όσοι μας λένε, επί λέξει, “Έχετε την καλύτερη ομάδα, αλλά πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρετε…”, υπονοώντας ότι το Πρωτάθλημα δεν θα κριθεί εντός των αγωνιστικών χώρων.
Μετά από όλα αυτά, κ. Πρόεδρε, ερωτούμε:
Αληθεύει ότι παράγοντας του αγώνα, μετά το πέρας του αγώνα, είπε την φράση “Με εντολή άνωθεν δεν θα σας κάνω κριτική…”, που, φανταζόμαστε,… ότι δεν εννοούσε με εντολή του Κυρίου… Κι αν αυτό ισχύει, ποιο πρόσωπο, σε ποιον παράγοντα του αγώνα και για ποιο ζήτημα, έδωσε, άραγε, αυτή την εντολή;
Ποιο ήταν το περιεχόμενο της Έκθεσης του παρατηρητή του αγώνα, επιπλέον, υπήρξε ή όχι διάσταση μεταξύ των αναγραφομένων στην Έκθεσή του και σε όσα προφορικώς συζήτησε με το διαιτητή του αγώνα και, περαιτέρω, υπήρξε ή όχι μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο; Κι αν όλα αυτά ισχύουν, ενημέρωσε ο παρατηρητής για τη συμπεριφορά και την απόδοση του διαιτητή την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ή όχι;
Κύριε Πρόεδρε, είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε την (αήττητη μέχρι σήμερα) ομάδα μας από (προφανή και ελέγχεται εάν είναι και σκόπιμα…) διαιτητικά σφάλματα, που από την αρχή του Πρωταθλήματος αυξάνονται με… γεωμετρική πρόοδο(!) και το μόνον που ζητούμε είναι δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση,… όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος και επιβάλουν οι κανονισμοί.
Κύριε Πρόεδρε, κλείνω την παρούσα, εκφράζοντας την εδραία πεποίθησή μου ότι την αντίληψη η φιλοσοφία της οποίας συμπυκνώνεται στη φράση “Έχετε την καλύτερη ομάδα, αλλά πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρετε…”, ουδείς συμμερίζεται στην ΕΠΣ Κορινθίας και στα αρμόδια όργανά της, αλλά και την πεποίθησή μου ότι τα λάθη που σημειώνω και ζητώ να ελεγχθούν με την παρούσα αναφορά μου, ουδεμία σχέση έχουν με το ότι η ομάδας μας στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣ Κορινθίας στήριξε το ψηφοδέλτιο του κ. Γκουρβέλου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn