Ψυχολόγοι επιμένουν: «Δεν υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά»

0
14
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι ειδικοί εξέτασαν 396 συμμετέχοντες και έπειτα από πολλαπλή έρευνα κατέληξαν σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα
Τον/την είδατε μία φορά και από τότε έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό σας; Νιώθετε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο ένας και μοναδικός; Έχετε νιώσει τα πόδια σας να τρέμουν και την καρδιά σας να χτυπά σαν τρελή από την πρώτη στιγμή που τον/την είδατε;

Αν ναι τότε καλό είναι να γνωρίζετε ότι αυτό που νιώθετε… δεν είναι «έρωτας με την πρώτη ματιά», αλλά μία έντονη σωματική έλξη.

Τουλάχιστον, σ’ αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο Groningen της Ολλανδίας, οι οποίοι εξέτασαν το φαινόμενο και προσπάθησαν να εντοπίσουν αν ο «έρωτας με την πρώτη ματιά» είναι μία πραγματική κατάσταση.
Προς λύπη πολλών ρομαντικών που πιστεύουν στον «έρωτα με την πρώτη ματιά», αυτό που οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε κεραυνοβόλο έρωτα, είναι στην πραγματικότητα μία πιθανή φυσική έλξη.

Οι ερευνητές διεξήγαγαν τη μελέτη τους σε 396 συμμετέχοντες, περίπου το 60% των οποίων ήταν γυναίκες, οι περισσότεροι ήταν ετεροφυλόφιλοι και η συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν νέοι Ολλανδοί και Γερμανοί φοιτητές.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν ηλεκτρονικά σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την ερωτική τους κατάσταση.

Στη συνέχεια, κλήθηκαν να εξετάσουν διάφορες φωτογραφίες άγνωστων ανθρώπων και να αξιολογήσουν την έλξη που μπορεί να ένιωθαν γι’ αυτούς. Τους ζητήθηκε, επίσης να αναφέρουν αν ένιωσαν το συναίσθημα του «έρωτα με την πρώτη ματιά»
Για μεγαλύτερη εγκυρότητα της μελέτης, οι ειδικοί πραγματοποίησαν δύο περαιτέρω μελέτες όπου οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να βγουν ραντεβού με διάφορα άτομα και να περάσουν 20 με 90 λεπτά, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον, ενώ τους ζητήθηκε να εκφράσουν τα συναισθήματα που ένιωσαν γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Αν ένιωθαν για παράδειγμα ένα είδος οικειότητας ή αν ένιωσαν ότι αυτός ο άνθρωπος «ήταν φτιαγμένος για αυτούς».

Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα όλων των ερευνών, οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι 32 συμμετέχοντες (οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν άντρες) περιέγραψαν 49 εμπειρίες «έρωτα με την πρώτη ματιά».

Ωστόσο αυτό που οι συμμετέχοντες εξέφρασαν ως «έρωτα με την πρώτη ματιά», στην πραγματικότητα ήταν μία απίστευτη σωματική έλξη.
Οι ερευνητές αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Για να καταλήξουμε κάπου, τα συμπεράσματά μας δείχνουν ότι ο έρωτας με την πρώτη ματιά που αναφέρθηκε δε μοιάζει ούτε με παθιασμένη αγάπη ούτε με αγάπη γενικότερα».

Οι ίδιοι αναφέρουν ότι αυτό που εμείς πιστεύουμε ως «έρωτα με την πρώτη ματιά», είναι στην πραγματικότητα μία ισχυρή σωματική έλξη.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι καταστάσεις της μελέτης ήταν «φτιαχτές» και όχι ρεαλιστικές.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn