Παρουσίαση βιβλίου στο “Καλογεροπούλειο”

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, στην Κόρινθο, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δύο πρώτων βιβλίων, “Θυσία” και “Εκδίκηση”, από την τριλογία, “Οι Δρόμοι της Καταιγίδας”, της συγγραφέως κ. Άννας Γαλανού.

  Την βιβλιοπαρουσίαση συνδιοργάνωσαν το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, η Αποθήκη Τεχνών ΑΜΚΕ και το Βιβλιοπωλείο “Κουκίδα”.

  Ο κ. Παναγιώτης Σπαγάκος, εκπρόσωπος της Αποθήκης Τεχνών και η κ. Ανθή Ροδοπούλου, επιμελήτρια εκδόσεων, μίλησαν για τα βιβλία της κ. Άννας Γαλανού, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για την σύλληψη των θεμάτων, την συγγραφική ικανότητα και την προσωπικότητα της συγγραφέως.

  Η συγγραφέας παρουσίασε στο κοινό τον “καμβά” των ιστορικών μυθιστορημάτων της, με λόγια και εικόνες, αποδεικνύοντας τη μελέτη που χρειάστηκε να κάνει, για να αποδώσει την ατμόσφαιρα της εποχής της Ενετοκρατίας, που, καποτυπώνεται σ΄αυτά, ισορροπώντας, ορθά, ανάμεσα στην ιστορία και την μυθοπλασία!

  Την παρουσίαση συνόδευσε η κ. Κατερίνα Ντίνου ταξιδεύοντας το κοινό με την μελωδική φωνή της και τον γλυκό ήχο της  κιθάρας. 

  Στο τέλος της εκδήλωσης, η συγγραφέας υπέγραψε βιβλία της, δεχόμενη, παράλληλα, συγχαρητήρια για την δημιουργία τους και ευχές για την επιτυχή πορεία τους.
phototsetsi.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn