Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από σήμερα

0
15
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ήδη τα φαινόμενα άρχισαν να πλήττουν τα δυτικά. Ο Καιρός φέρνει έντονα φαινόμενα με καταιγίδες και χαλάζι αλλά και πολύ ισχυρούς ανέμους. Το θερμόμετρο ανεβαίνει.

Ο Καιρός, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα Πέμπτη:
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία, οπού τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και από το μεσημέρι στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και πιθανόν την κεντρική Μακεδονία. Ανεμοι: νότιοι 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 02 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ανεμοι: νότιοι 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικές βροχές από το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 7 πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 06 έως 20 βαθμούς κελσίου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn