Πιλοτικό πρόγραμμα σίτισης αδέσποτων ζώων στο Δήμο Ξυλοκάστρου

0
30
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ξεκίνησε πρόσφατα ένα πιλοτικό πρόγραμμα σίτισης αδέσποτων ζώων, με την τοποθέτηση συσκευής ανακύκλωσης-σίτισης στην πλατεία Ηρώων, στο Ξυλόκαστρο.

Η συσκευή αποτελείται από έναν αυτόνομο θάλαμο που λειτουργεί με φωτοβολταϊκό πάνελ. Στο επάνω μέρος της υπάρχουν δύο υποδοχές:
μια υποδοχή για τη ρίψη των ανακυκλώσιμων μπουκαλιών / κουτιών (πλαστικά & Γυάλινα μπουκάλια – Κουτιά χάρτινα & αλουμινίου) και
μια δεύτερη υποδοχή για τη ρίψη του υπολείμματος νερού, που προσφέρεται απευθείας στα ζώα στο ειδικό δοχείο.
Κάθε φορά που κάποιος ανακυκλώνει μία φιάλη/μπουκάλι, η συσκευή απελευθερώνει μια ποσότητα τροφής σε ένα δοχείο. Τα δύο δοχεία (ζωοτροφής και νερού) βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής και είναι πάντα ανοιχτά, με εύκολη πρόσβαση για τα ζώα.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Καλύβας τόνισε πως το συγκεκριμένο πιλοτικό πρόγραμμα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση  των πολιτών για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, ενώ παράλληλα ενισχύει την ιδέα της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.
Ο Δήμος θα υλοποιήσει άμεσα δράσεις ενημέρωσης σε σχολικές μονάδες της περιοχής, ειδικώς για την ευαισθητοποίηση των παιδιών στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων και τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ανέφερε δε ότι, ο Δήμος υποστηρίζει θερμά κάθε δράση και πρωτοβουλία που ενδυναμώνει τη φιλοζωία και υπερασπίζεται το δικαίωμα των αδέσποτων ζώων στη φροντίδα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn