Σωπαίνουν και οι 5 υποψήφιοι για την ΤΡΑΓΩΔΙΑ της Συνεταιριστικής Τράπεζας!

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι εκλογές για το επιμελητήριο πλησιάζουν.
Οι πέντε συνδυασμοί βρίσκονται πλέον σε οργασμό κινητικότητας και δράσης παρά το γεγονός ότι τα3.500 περίπου χιλιάδες μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι απορροφημένα με τα δικά τους προβλήματα επιβίωσης και ελάχιστα δείχνουν ενδιαφέρον.
Η παξιώση του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι δυστυχώς χρόνια.
Κανείς σχεδόν δεν το αισθάνθηκε σαν κάτι δικό του ακόμα με με την μορφή ενός απλού σωματείου ή συλλόγου.
Στην μνήμη όλων είναι χαραγμένο ένα επιμελητήριο που σε υποχρέωναν να πληρώσεις την συνδρομή για να θεωρήσεις βινλία ή να εισπράξεις λεφτά. Μέχρι εκεί.
Το ίδιο κατά καιρούς προσπάθησε να κάνει κάποια ανοίγματα αλλά γρήγορα τα άφηνε στην μέση.
Το μοναδικό του ουσιαστικό άνοιγμα στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά και στα μέλη του ήταν η δημιουργία μίας  σύγχρονης ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ.
Ναι μιλάμε για την Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου.
Το επιμελητήριο πρωτοστάτησε στην δημιουργία της και το ίδιο ήταν που άφησε ουσιαστικά να καταρρεύσει μπροστά στα μάτια όλων μας. Τα 41 πρώτα ιδρυτικά μέλη της Τράπεζας ήταν η τότε διοίκηση του Επιμελητηρίου.
Μία τράπεζα που αν υπήρχε σήμερα και αν λειτουργούσε με σωστούς κανόνες θα είχε σώσει εκατοντάδες Κορινθιακές επιχειρήσεις κύρια μικρές απο το δράμα που περνούν όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης.
Και οι 5 υποψήφιοι επειδή θέλουν να έχουν υποστηρικτές, “παράγοντες” που πέρασαν απο τα συμβούλια της Τράπεζας και του Επιμελητηρίου δεν ανοίγουν το θέμα για να μην ανοίξει ο Καιάδας με τα θαλασσοδάνεια που πήραν μέλη των συμβουλίων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου και διάφοροι κολλητοί.
Και οι 5 υποψήφιοι ξέρουν πως, γιατί και απο ποιούς οδηγήθηκε η Τράπεζα σε λουκέτο και απλά περιμένουν την δικαιοσύνη κάποια στιγμή να αποδώσει ευθύνες.
Ο τελευταίος πρόεδρος της Συνεταιριστικής ήταν αντιπρόεδρος και στενός συνεργάτης του κ.Νανόπουλου στο επιμελητήριο, επί σειρά ετών.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου  έχει πολιτικές ευθύνες για την τραγωδία της Συνεταιριστικής και μόνο.
Και ο δήμος και ο δήμαρχος  είναι αλήθεια ότι δεν είδε το μέγεθος του προβλήματος και δεν ασχολήθηκε τότε σοβαρά για να σωθεί η τράπεζα.
Αλλοθι των κκ. Νανόπουλου και Πνευματικού είναι οι σαθρές διαβεβαιώσεις που μέχρι και την τελευταια στιγμή έδινε το προεδρείο της Συνεταιριστικής ότι είχε “βρεί τα κεφάλαια για να σωθεί”.
Και το τραγικό είναι ότι έδιναν δάνεια-αέρα μέχρι και την τελευταία στιγμή παρά την αντίθετη άποψη μελών του διοικητικού συμβουλίου όπως οι κκ.Παπαϊωάννου κλπ.
Οι πολιτικές ευθύνες του κ.Νανόπουλου, ως προέδρου του επιμελητηρίου και των μελών της διοίκησης  είναι ότι δεν σήκωσαν γή και ουρανό για να την σώσουν  και μαζί της να σώσουν  πολύ κόσμο μέλη του Επιμελητηρίου που έχασαν λεφτά.
Εβλεπαν την καταστροφή και αρκέστηκε σε νουθεσίες λίγο πριν το κλείσιμο.
Ολοι ήξεραν για τα θαλασσοδάνεια, ήξεραν για την ανικανότητα της διοίκησης, ήξεραν ότι ερχόταν το τέλος αλλά κράτησαν  αποστάσεις για να μην έχουν  κόστος στις δημοτικές εκλογές. Ολοι τα ήξεραν.
Η τράπεζα όμως κατέρρευσε και πλέον ότι απόμεινε πέρασε στην Εθνική Τράπεζα.
Το επιμελητήριο έχασε ένα μεγάλο αναπτυξιακό εργαλείο και πλέον δεν έχει καμία χρησιμότητα για κανένα απο τα μέλη του.
Αυτή την στιγμή είναι απλά ένα κτίριο που έχει μετατραπεί σε μία απλή γραφειοκρατική υπηρεσία και μόνο και δύσκολα θα μπορέσει να γίνει επιχειρηματικό και επαγγελματικό λόμπυ για την Κορινθία.
Οι υποψήφιοι πρόεδροι κκ. Λουζιώτης και Σπηλιωτακάρας αν και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου και άριστα γνωρίζοντες τι συνέβαινε στην Συναιτεριστική, αντί να απολογηθούν έχουν πνίξει το θέμα και ελπίζουν να μην το θυμηθούν οι ψηφοφόροι στις 10 Δεκεμβρίου.
Οι κκ. Ραψωματιώτης, Πιτσάκης και Μουρίκης προφανώς δεν θέλουν να σπάσουν αυγά αν και δεν είχαν καμία σχέση με την Τράπεζα και αφήνουν με την σειρά τους το θέμα να οδηγηθεί στην λήθη…Ασχολούνται με το μέλλον…ρίχνοντας πέτρα στο πρόσφατο παρελθόν, για να μην χαλάσουν τις δημόσιες σχέσεις τους;;;;
Κανείς δεν θα μάθει ίσως ποτέ πόσα λεφτά “ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ” στην Συνεταιριστική Τράπεζα….και απο ποιούς.

Οι εκλογές φτάνουν σιγά-σιγά στο τέλος τους αλλά η σύγχρονη οικονομική ΤΡΑΓΩΔΙΑ της Κορινθίας και η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία θα παραμείνει στην γωνία….!!!

Γ.Λ.
Νοέμβριος 2017
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn