Αυτό είναι το τρικ για τούρμπο Wi-Fi

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ενα απλό και οικονομικό τρικ είναι αρκετό για να βελτιώσει κανείς το σήμα του Wi-Fi στο σπίτι του, αυξάνοντάς το στα δωμάτια που επιλέγει και μηδενίζοντάς το στους χώρους που επιθυμεί. Ερευνητές στις ΗΠΑ δημιούργησαν με τη βοήθεια 3D εκτυπωτή επιφάνεια που αντανακλά το σήμα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, ενώ το αποκλείει σε άλλα σημεία του σπιτιού.

Η έμπνευση για τους ερευνητές του πανεπιστημίου Κολούμπια και του κολεγίου Ντάρτμουθ ήρθε όταν διαπίστωσαν ότι τοποθετώντας ένα κομμένο αλουμινένιο κουτί αναψυκτικού πίσω από το router αύξανε το σήμα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Στόχος των ερευνητών ήταν να δημιουργήσουν μια επιφάνεια που αντανακλά με τον ιδανικό τρόπο το σήμα του Wi-Fi.
Γι’ αυτό δημιούργησαν έναν αλγόριθμο, ο οποίος μέσα σε 23 λεπτά υπολογίζει το σχήμα που πρέπει να έχει η επιφάνεια, χρησιμοποιώντας πληροφορίες για τους χώρους του σπιτιού. Το «εξατομικευμένο» για κάθε σπίτι σχέδιο που προκύπτει από τον αλγόριθμο χρησιμοποιείται από 3D εκτυπωτή για να δημιουργηθεί μια εξειδικευμένη επιφάνεια, πάνω στην οποία οι ερευνητές προσάρμοσαν αλουμινόχαρτο. Το μόνο που απομένει είναι να τοποθετηθεί η επιφάνεια πίσω από το router.

Προστασία από χάκερ

Οι ερευνητές εξηγούν ότι η επιφάνεια, η κατασκευή της οποίας κοστίζει 30 ευρώ, όχι μόνο αυξάνει το σήμα σε συγκεκριμένα δωμάτια, αποκλείοντας άλλα, αλλά επιπρόσθετα προστατεύει και από επιθέσεις χάκερ, καθώς μπορεί να αποκλείσει την ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο και στον υπολογιστή από εξωτερικούς χώρους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn