ΕΚΠΛΗΞΗ: Ερχεται ο σούπερ χειμερινός παιδότοπος της Αθλούπολης

0
125
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το καλοκαίρι που πέρασε ανέδειξε την “Αθλούπολη” ως τον πρώτο καθημερινό προορισμό,για γονείς και παιδιά στην Κόρινθο.
Τα βράδια ειδικά γινόταν το αδιαχώρητο με τον παιδότοπο, να έχει την πρωτοκαθεδρία στους μικρούς που ζητούσαν κάθε βράδυ να βρίσκονται στον δροσερό και απόλυτα ασφαλή χώρο της “Αθλούπολης”.
Για τους γονείς η Αθλούπολη είναι μία πολύ σημαντική λύση για την απασχόληση των παιδιών, διότι περνούν 2-3 ώρες απολαμβάνοντας την χαρά του παιχνιδιού.
Τον χειμώνα όμως τα πράγματα γίνονται δύσκολα με τα παιδιά να είναι πολλές ώρες κλεισμένα στο σπίτι, να πλήτουν και να γκρινιάζουν.
Οι ιδιοκτήτες της Αθλούπολης, τα τελευταία χρόνια δέχονταν ισχυρές πιέσεις απο γονείς να βρούν λύση για τους χειμώνες που διαρκούν πολύ και οι επιλογές απασχόλησης των παιδιών στην Κόρινθο είναι ελάχιστες.
Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των γονέων που πλέον απο το καλοκαίρι είναι και μέλη του Club της Αθλούπολης, προχωρούν σε μία πολύ σημαντική επένδυση-προσφορά στην ουσία για τα παιδιά της πόλης.
Σύντομα θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους μικρούς της πόλης ο Σούπερ χειμερινός παιδότοπος που θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες περίπου 80 παιδιών ταυτόχρονα.
Ενας παιδότοπος ζεστός, που θα είναι ιδιαίτερα όμορφος και ασφαλής τόσο για τους μικρούς όσο και για τους γονείς που θα μπορούν να απολαμβάνουν την θαλπωρή των εγκαταστάσεων και να περνούν χαλαρά και ξένοιστα ώρες στον νέο παιδότοπο.
Μηχανικοί και διακοσμητές είναι σχεδόν έτοιμοι για να μπορέσουν να παραδώσουν τον ΝΕΟ σούπερ παιδότοπο μέχρι τα Χριστούγεννα.
Θα είναι μία πολύ όμορφη κατασκευή, προσαρμοσμένη και στο περιβάλλον αλλά και στην αισθητική των εγκαταστάσεων, ενώ θα παρέχει ταυτόχρονα και άλλες επιλογές, όπως μεγάλες εκδηλώσεις, αθλητικές και κοινωνικές αλλά και υπέροχα παιδικά πάρτυ…!!!!
Η ¨Αθλούπολη”, μπαίνει σε μία νέα εποχή και θα μπορεί να είναι καθημερινή διέξοδος και διασκέδαση και τον χειμώνα, που μέχρι τώρα ήταν νεκρός για όλους και ιδιαότερα για τα μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη απο εκτόνωση και παιχνίδι.
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn