Εργατικό κέντρο Κορίνθου: Οχι στο άνοιγμα των μαγαζιών

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου στηρίζει την  Απεργία στον κλάδο του Εμπορίου ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του αντεργατικού μνημονιακού νόμου (Ν. 4177/13), που πέρασε η δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και με τον οποίο γενικεύεται και καθιερώνεται η λειτουργία των καταστημάτων τουλάχιστον για 7 Κυριακές το χρόνο, ενώ με αποφάσεις των Αντιπεριφερειαρχών δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας τους και τις 52 Κυριακές του έτους.
Η λειτουργία των καταστημάτων στις 05/11/2017 συμπίπτει με την περαιτέρω απελευθέρωση των Κυριακών που ψήφισε πρόσφατα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο συμπληρωματικό Μνημόνιο του Μάη και μετά από επιταγή των «δανειστών» και των μεγαλοεργοδοτών.

    Αφού, η Τρόικα και οι συνεχείς μνημονιακές Κυβερνήσεις – υπηρέτες των δανειστών, νέκρωσαν την οικονομία και κατάργησαν όλα μας τα δικαιώματα, έρχονται τώρα να καταργήσουν την ΚΥΡΙΑΚΗ – ΑΡΓΙΑ, γυρίζοντας το εργασιακό ρολόι εκατό χρόνια πίσω σε έναν εργασιακό μεσαίωνα .

    Υποκύπτουν στην απαίτηση των μεγάλων πολυεθνικών ομίλων, των malls, των εμπορικών κέντρων και των εκπτωτικών χωριών που έχουν ξεφυτρώσει σε όλη τη χώρα και θέλουν να αρπάξουν το τζίρο από τις γειτονιές και τα μικρά καταστήματα, όπου εργάζεται το 80% των εμποροϋπαλλήλων.
Στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας, οδηγούν σε οικονομική ασφυξία το μικρομεσαίο εμπόριο και προσθέτουν ακόμα περισσότερα λουκέτα αλλά και ανεργία στους εμποροϋπαλλήλους ,εφαρμόζοντας το δόγμα για τον θάνατο του εμποράκου .

    Όμως αυτό που σήμερα λείπει από τους εργαζόμενους και την κοινωνία δεν είναι οι ώρες για να ψωνίσουμε, αλλά τα χρήματα και οι μισθοί για να ζήσουμε αξιοπρεπώς.
Η λιτότητα, τα χαράτσια και η φοροεισπρακτική πολιτική, που έχουν επιβάλλει δανειστές – Κυβέρνηση, είναι καταστροφική για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Είναι φανερό ότι, αν οι εργαζόμενοι δεν αντισταθούν, το ξήλωμα της Κυριακάτικης Αργίας θα συνεχιστεί διότι αυτό θέλουν οι μεγάλες αλυσίδες, οι πολυεθνικές, τα malls, τα εκπτωτικά χωριά.

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου καλεί τις εργοδοτικές οργανώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών να δώσουν τη μάχη μαζί με τους εργαζόμενους και να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους την Κυριακή 5 Νοέμβρη 2017.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn