Νέα γούστα στο κρεβάτι: Τι προτιμούν τα ετερόφυλα ζευγάρια

0
158
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ολο και πιο ακραίες πρακτικές εφαρμόζουν στο σεξ τα ζευγάρια για να φτάσουν στον οργασμό.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η γνωστή Βρετανίδα σεξολόγος Τρέισι Κοξ, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις στο σεξ, που διαδίδονται με γοργό ρυθμό ανάμεσα στα νεαρά ετερόφυλα ζευγάρια στις ΗΠΑ και στη Βρετανία.

Πρόκειται για πρακτικές, που, όπως εξηγεί η Κοξ, αποτελούσαν ταμπού μέχρι πριν από μερικά χρόνια και μπορούσε να τις δει κανείς μόνο σε ταινίες πορνό. Η έρευνα της σεξολόγου έδειξε ότι όλο και περισσότερα ζευγάρια επιδίδονται στο αποκαλούμενο «fisting», κατά το οποίο ο άντρας εισάγει τη γροθιά του στον κόλπο της παρτενέρ του. Φαίνεται, δε, ότι το απολαμβάνουν και οι γυναίκες, καθώς η Κοξ διαπίστωσε ότι οι 20χρονες αναζητούν συχνότερα από τους άντρες τον όρο fisting στις ιστοσελίδες πορνό.

Εξίσου δημοφιλές είναι το «pegging», κατά το οποίο η γυναίκα εισάγει δονητή στα οπίσθια του άντρα, και το πρωκτικό σεξ. Ερευνα έδειξε ότι το 40% των Βρετανίδων 20-24 ετών έκανε πρωκτικό σεξ το 2017, ενώ στις Αμερικανίδες το ποσοστό ανέρχεται σε 37%.

Τρελά πάρτι

Την ίδια ώρα αυξάνεται ο αριθμός των νεαρών ζευγαριών που δοκιμάζουν τα αποκαλούμενα «χρυσά ντους», κατά τα οποία ένας από τους δύο παρτενέρ ουρεί στο πρόσωπο του άλλου, αλλά και το σαδομαζοχιστικό σεξ. Τέλος, όλο και πιο πολλά ετερόφυλα ζευγάρια 20χρονων συμμετέχουν σε όργια ή πάρτι που διοργανώνουν ιδιωτικά clubs.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn