Η σκοτεινή πλευρά των εκλογών του Επιμελητηρίου…!!!!!!

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου έχουν μπεί στην τελική ευθεία.
Απόψε λήγει η προθεσμία να πληρώσουν επιχειρήσεις και επαγγελματίες τις εισφορές τους προκειμένου να έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Οσοι δεν τακτοποιηθούν μέχρι και σήμερα δεν θα ψηφίσουν.
Πίσω απο τα φώτα της δημοσιότητας και των πολλών υποψηφιοτήτων, υπάρχει μία τραγική πραγματικότητα, που αποτελεί την σκοτεινή πλευρά της τοπικής οικονομίας αλλά και της κρίσης που έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Εκτός απο τις μεγάλες επιχειρήσεις και όσες εκ του νόμου είναι υποχρεωτικό να εγγραφούν στο ΓΕΜΗ, πολύ λίγοι είναι οι υπόλοιποι που έχουν πληρώσει τις συνδρομές των ετών 2015 και 2016…!
Οι χιλιάδες επιχειρηματίες, έμποροι και επαγγελματίες που δεν είναι στο ΓΕΜΗ δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου.

 Ετρεχαν να πληρώσουν οι αρχηγοί
Απο το πρωί σήμερα έχει σημάνει συναγερμός στους συνδυασμούς που κατεβαίνουν στο επιμελητήριο, αφου διαπιστώθηκε ότι ακόμα πάρ απολλοί απο όσους  έχουν ανακοινωθεί  ως υποψήφιοι στους συνδυασμούς δεν είχαν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους.
Οι υποψήφιοι πρόεδροι έτρεχαν άλλοι στις τράπεζες και άλλοι μέσω eBanking,να πληρώσουν τουλάχιστον για τους υποψήφιους συμβούλους…!
Αρχηγός μάλιστα που στην τηλεόραση κατήγγειλε άλλο υποψήφιο ότι σκορπά λεφτά εθεάθηκε στην τράπεζα να πληρώνει αδρά…!!!!
Τραγικά πράγματα αλλά αληθινα…
Επιχειρήσεις και επαγγελματίες θεωρούν περιττή υποχρέωση το Επιμελητήριο και παρά τις συστάσεις που τους έγιναν απο υποψήφιους δεν πήγαν να δώσουν τα 60 ευρώ για τα δύο χρόνια μα ούτε καν τα 15 ευρώ για να κάνουν διακανονισμό…!


Δύσκολα θα ψηφίσουν πάνω απο 2.000 μέλη…!
Οι εκτιμήσεις όσων γνωρίζουν καλύτερα τον χώρο του Επιμελητηρίου είναι ότι δύσκολα θα ξεπεράσει τους 2.000 ο αριθμός όσων θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 10 Δεκεμβρίου.
Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι οι Ανώνυμες εταιρείες, οι ΕΠΕ, οι ΟΕ και οι ΙΚΕ θα είναι αυτές που θα δώσουν και τον νικητή των εκλογών….!
Ο περιορισμός του εκλογικού σώματος θα δημιουργήσει εκπλήξεις που για πολλούς δεν θα είναι αναμενόμενες…!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn